Δανάη Στράτου: Αποκαλύπτει πως γνώρισε τον άντρα της Γιάνη Βαρουφάκη!

Η εικαστικός Δανάη Στράτου μιλάει σήμερα στο περιοδικό BHMAGAZINO για τη ζωή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη γνωριμία τους τη σχέση τους αλλά και αποκαλύπτει αυτό που αναρωτιόταν πριν από λίγες μέρες όλη η Ελλάδα. Τι ψιθύρισε στο αυτί του υπουργού Οικονομικών ο Ολλανδός ομόλογός του Γερούν Ντάισελμπλουμ!

H Δανάη Στράτου είναι μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη από το 2005. Η ίδια αποκαλύπτει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μια έρευνας που έκανε εκείνη με τίτλο “”Cut-7 διαχωριστικές γραμμές”. “Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον” αναφέρει η Δανάη Στράτου για την πρώτη γνωριμία με τον άντρα της!


Η όμορφη και ταλαντούχα κυρία Βαρουφάκη απάντησε όμως και στο ερώτημα του δημοσιογράφου του BHMAGAZINO, το οποίου απασχολούσε όλη την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα. Τι ψιθύρισε ο Ολλανδός ομόλογός του στο αυτί του Γιάνη Βαρουφάκη στην επεισοδιακή συνάντησή τους: “Ναι γνωρίζω”. Απάντησε η Δανάη Στράτου.” Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα”

Read More

And More