Οι παίκτες του “Dancing on Ice” μιλούν στο TLIFE για τον τελικό! Ποιά θέλουν να νικήσει;

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του “Dancing on Ice”, που έχει εξελιχθεί σε γυναικεία υπόθεση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ιωάννα Πηλίχου να είναι έτοιμες να “μονομαχήσουν” στο παγοδρόμιο.

Μετά το συγκλονιστικό ημιτελικό και την αποχώρηση του Κώστα Φραγκολιά, οι δυο διαγωνιζόμενες πήραν τη σκυτάλη και ξεκίνησαν τις πρόβες για να εντυπωσιάσουν το κοινό στην εμφάνιση της Κυριακής.
Ένα από τα πιο συναρπαστικά show της φετινής χρονιάς φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν το λαμπερό φινάλε, το TLIFE επικοινώνησε με τους διάσημους που έλαβαν μέρος και μίλησαν για τα συναισθήματά τους και τα χορευτικά που ετοιμάζουν. Ενώ, μας αποκάλυψαν ποια θέλουν να βγει νικήτρια…
Κώστας Φραγκολιάς
Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν ο μόνος άντρας που έφθασε κοντά στο μεγάλο τελικό, αλλά αποχώρησε στο προηγούμενο live, αφήνοντας την Πηνελόπη και την Ιωάννα να αναμετρηθούν στον τελευταίο χορό στον πάγο.
Μιλώντας για τα συναισθήματά του, με αφορμή το τέλος του “Dancing on Ice” δήλωσε στο TLIFE: “Έχω συναισθήματα νοσταλγίας. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε και το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός που φτάσαμε στο τέλος. Το “Dancing on Ice” μου έχει αφήσει πολύ γλυκιά γεύση”.
Για την εμφάνιση της Κυριακής δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει πρόβες και θα χορέψει μια παλαιότερη χορογραφία.

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η νικήτρια του Dancing on ice; “Ειλικρινά δεν ξέρω… Είναι τελείως διαφορετικό το στυλ τους.”
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαχώρησε στο 6o live του “Dancing on Ice”, δηλώνοντας πολλές φορές ότι εζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία και ότι απέκτησε ένα δημιουργικό χόμπι.

Μιλώντας στο TLIFE για τα συναισθήματα της και τη γεύση που της άφησε αυτή η εμπειρία, είπε: “Το “Dancing on Ice” για ‘μένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Απέκτησα ένα καινούριο χόμπι το οποίο αν και τον τελευταίο μήνα που είμαι εκτός παιχνιδιού δεν το έχω εξασκήσει ουσιαστικά. Θα συνεχίσω πολύ σύντομα και μόλις μου το επιτρέψει η μέση μου να το ξανά αρχίσω.”
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα χορέψει στον τελικό της Κυριάκης λόγω του προβλήματος που έχει στη μέση και αποκάλυψε: “Δεν θα χορέψω στον τελικό του “Dancing on Ιce”, έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί με τη μέση μου εδώ και αρκετά χρόνια. Και δυστυχώς τα Χριστούγεννα επιδεινώθηκε οπότε δεν θα χορέψω και γι’ αυτό δεν κάνω πρόβες. Θα είμαι φυσικά εκεί γιατί θέλω και εγώ να πω αντίο στους ανθρώπους αυτής της μεγάλης παραγωγής. Δεν ξερώ αν θα είμαι στο κοινό ή θα κάνω κάτι άλλο, αλλά σίγουρα δεν θα χορέψω.”

Όσον αφορά στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού και ποια πιστεύει ότι θα είναι, ανέφερε: “Και οι δυο το αξίζουν, έχουν προσπαθήσει πολύ. Έχουν χύσει πολύ ιδρώτα στο παγοδρόμιο και πιστεύω έτσι και αλλιώς ότι και οι δυο είναι νικήτριες και θα είναι τυπικό ποια θα έρθει πρώτη και ποια δεύτερη. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποιο χρηματικό έπαθλο, οπότε ότι φτάνουν και οι δυο μέχρι την τελευταία βραδιά, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Και με τις δυο είχα έρθει πολύ κοντά, έχουν προσπαθήσει πολύ και αξίζουν και οι δυο τη νίκη. Θέλω να ευχηθώ και στις δυο Καλή Επιτυχία”.

Shaya
H Shaya εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό από την πρώτη της εμφάνιση. Και αν και ήταν ένα από τα φαβορί του show αποχώρησε στο Πρωτοχρονιάτικο live. Βέβαια το πατινάζ μπήκε για καλά στη ζωή της, και συνεχίσει να πατινάρει και έξω από το διαγωνισμό.

Η τραγουδίστρια μας μίλησε για τα συναισθήματα που της έχουν δημιουργηθεί με το τέλος του show: “Είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα, και έφυγα προς το τέλος και έτσι κατάφερα νε μείνω τόσες εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι.”
Όσον αφορά για το τελευταίο χορευτικό της στο “Dancing” δήλωσε: “¨Στον τελικό θα είμαστε όλοι εκεί, σίγουρα θα υπάρχουν εκπλήξεις!”

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η νικήτρια του Dancing on ice;
Η Πηλιχού έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη από τις γυναίκες. Στις κριτές αρέσει πολύ να βλέπουν μεγάλη εξέλιξη, αλλά εξαρτάται και από το τραγούδι και από την χορογραφία.”

Γιώργος Χειμωνέτος
Ο Γιώργος Χειμωνέτος έφυγε μια βδομάδα πριν τον ημετελικό του show δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και κάνοντας την υπέρβαση.
Για το πώς αισθάνεται τώρα που το “Dancing” φτάνει στο τέλος ανέφερε στο TLIFE: “Μου λείπει η παρέα που κάναμε, τα νέα πράγματα στον πάγο, το ότι έμαθα πατινάζ και δοκίμασα τα όρια μου σε κάτι τόσο δύσκολο. Μου λείπει αυτή η κατάσταση. Χάρηκα που έφθασα στην τέταρτη θέση και μου άρεσε η εμπειρία.”

Για το χορευτικό του την Κυριάκη δήλωσε: “Θα είμαι στον τελικό και θα χορέψουμε όλοι. Από Δευτέρα έχουμε ξενινήσει τις πρόβες”.
Ο Γιώργος μιλώντας για την νικήτρια του show και ποια πιστεύει ότι έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει ανέφερε: “Στο αποτέλεσμα παίζει ρόλο η ψήφος του κόσμου. Τις τελευταίες βδομάσες πιο δυνατή φαίνεται η Ιωάννα στις βαθμολιγίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι”.

Χριστίνα Παππά

Η Χριστίννα Παππά αποχώρησε απο το “Dancing on ice” λόγω ενός τραυματισμού που είχε μέσα στο show. Η ίδια, όμως, έχει αγαπήσει πολύ το πατινάζ και το συνεχίζει και έξω από το παιχνίδι.
Μιλώντας για την εμπειρία της στο “Dancing” δήλωσε στο TLIFE: “Το παιχνίδι θα μου λείψει, μου έδινε τρομερή ενέργεια στην καθημερινή μου ζωή. Άλλαξα, γενικώς, ήταν κάτι που το ζούσα, το απολάμβανα κι αυτό θα μου λείψει.” Παράλληλα, ανέφερε ότι θα είναι στο τελικό τον οποίο περιμένει για να κάνει κανονικά τη χορογραφία της.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποχώρησε στο 7ο live του “show”. Πολύ καλός μαθήτης και πολύ δυναμικός, αφού δεν δίστασε να πει τη γνώμη του στους κριτές και να “κοντραριστεί” μαζί τους. Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται και αυτός για τον τελικό και ανυπομονεί να δώσει το “παρών”.

Βασίλειος Κωστέτσος

Η Βασίλειος ήταν η πρώτη αποχώρηση του “Dancing on ice”. Ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τον Κώστα Φραγκολιά και αποχώρησε πριν το skate off χαρίζοντας τη θέση του στον καλό του φίλο. Μια ιδιαίτερη παρουσία στο “show” χορού, τον οποιό και θα απολαύσουμε ξάνα στον μεγάλο τελικό.

Μαριάννα Καλλέργη

Η Μαριάννα έκλεψε την καρδιά του Ρώσου παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου Alexey. Αλλά όχι μόνο αφού έκλεψε και τις εντυπώσεις με την πιο ανατρεπτική αποχώρηση που έγινε ποτέ. Μπορεί στο 4ο live να αποχώρησε αλλά ο αγαπημένος της Alexey της έκανε πρόταση γάμου. Το “Dancing” όμως δεν τελείωσε για την Μαριάννα αφού ετοιμάζει το χορευτικό της για το live της Κυριάκης.”

Θέμης Γεωργαντάς

O Θέμης αποχώρησε στο 3ο live προς λύπη όλων αφού ήταν αγαπητός τόσο στους παίκτες όσο και στην κριτική επιτροπή. Ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το “Dancing” και η εμπειρία του αυτή θα του μείνει αξέχαστη. “Όλο αυτό μόνο καλά συναισθήματα μου άφησε” δηλώνει στο TLIFE o παρουσιαστής ο οποίος νοσταλγεί όλες τις στιγμές που πέρασε στον πάγο. Ήταν σίγουρα κάτι πάρα πολύ δύσκολο αλλά πέρασε πάρα πολύ καλά.

Όσον αφορά το ποια βλέπει νικήτρια; “Θα θεωρήσετε διπλωματική την απάντησή μου αλλά πιστεύω πως όποια και από τις δύο και να κερδίσει πραγματικά το αξίζει.” Τα δύο κορίτσια δούλεψαν πολύ κατά την διάρκεια του show και όποια από τις δύο και να βγει πρώτη ή δεύτερη στον τελικό σίγουρα θα είναι δίκαιο. Άλλωστε όλοι είναι νικητές αφού κατάφεραν να κάνουν απίστευτα πράγματα στον πάγο. “Μακάρι να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο και του χρόνου”, εύχεται ο Θέμης.

Πάμελα

Σίγουρα μια επεισοδιακή αποχώρηση είναι αυτή της Πάμελα. Η τραγουδίστρια αποχώρηση στο 4ο live παρόλο που είχε μια υψηλή βαθμολογία. Η αποχώρηση της προκάλεσε αντίδραση τόσο στην ίδια όσο και στους γονείς της. Τέλος καλά όμως όλα καλά, αφού και η Πάμελα θα συμμετέχει στο τελικό του “Dancing on Ice”.

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου

Η Μαρία Ελένη ήταν η πρώτη που κρέμασε τα παγοπέδιλα της αλλά όχι με την απόφαση των κριτών. Η ραδιοφωνική παραγωγός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο της που με τις πρόβες επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το “show” του ANT1.

Το TLIFE όμως κάνει το δικό του poll για να ζητήσει και την γνώμη σου για το ποιο από τα δύο κορίτσια θα κερδίσει τελικά στο show. Μέχρι στιγμής η Ιωάννα Πηλιχού προηγείται με 76% της Πηνελόπης Αναστασπούλου.

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα, Ζαχαρούλα Χρόνη, Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More