Η Κ. Κελεκίδου μιλάει στο TLIFE για τον τραυματισμό της και την εμφάνισή της στο Dancing!

Δύσκολες ώρες πέρασε το βράδυ του Σαββάτου η Κέλλυ Κελεκίδου, που τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της πρόβας της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η γνωστή ερμηνεύτρια έπαθε διάστρεμμα, αλλά κατάφερε με τη φροντίδα και τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή της να χορέψει στο χθεσινό live και να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού.
Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της, μια μέρα μετά την εμφάνισή της στο live της Κυριακής, και η Κέλλυ μας αποκάλυψε πως είναι καλύτερα, αν και θα χρειαστεί να συνεχίσει τις φυσιοθεραπείες στο πόδι της.
Πώς ξεκίνησαν, όμως, όλα;
Καθώς έκανε την τελευταία της πρόβα, το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο πόδι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε από το σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με δυνατούς πόνους για να κάνει εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν πως έπαθε διάστρεμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Κέλλυ έκανε ακτινογραφία και μαγνητική στο πόδι, ώστε να είναι σίγουρη πως δεν είχε πάθει κάτι πιο σοβαρό και θα μπορούσε να συμμετέχει στο “Dancing with the stars”. Και πράγματι με τη φροντίδα του φυσιοθεραπευτή της Λευτέρη Παθιάκη, χόρεψε μια αισθησιακή ρούμπα και εντυπωσίασε το κοινό.
Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα και όλα πήγαν καλά. Από τη στιγμή που κατορθώσαμε να φέρουμε εις πέρας και τη χορογραφία, πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά”, εξομολογήθηκε με μεγάλη ανακούφιση στο TLIFE.
Η ίδια, πάντως αποκάλυψε πως τις επόμενες δυο μέρες θα ξεκουραστεί και θα συνεχίσει τις φυσιοθεραπείες όλη την εβδομάδα. “Για όλη την εβδομάδα θα συνεχίσω φυσιοθεραπεία στο πόδι με τον Λευτέρη Παθιάκη, που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή και στο χθεσινό live και θα ξεκουραστώ για δυο μέρες. Μετά θα ξεκινήσω τις πρόβες για το Dancing”.


H φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της!

Ενώ, όσον αφορά την οικογένειά της και τα μηνύματα που δέχτηκε, δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν κοντά μου αυτές τις ώρες και όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που μου έδωσαν κουράγιο και δύναμη με τα μηνύματα που έστειλαν”.
Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More