Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του “Dancing with the stars”! Μάθε όλα τα ζευγάρια

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Dancing with the stars”. Η πρόβα generale έχει γίνει και τα ζευγάρια έκαναν τις τελευταίες πρόβες και περιμένουν τη μεγάλη στιγμή που θα βρεθούν στη σκηνή του show.

Η Ζέτα Μακρυπούλια που θα παρουσιάζει τα live του “Dancing with the stars” έχει μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, το ίδιο και η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τα μέλη του πρώτου “Dancing with the stars”: Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό. Ενώ, αυτήν τη φορά στη θέση της Βελίκοβα είναι η περσινή νικήτρια Έρρικα Πρεζεράκου.

Τις τελευταίες μέρες οι 14 stars (8 γυναίκες και 6 άντρες) με τους προπονητές τους βρίσκονται στο πλατό του talent show για τις τελικές πρόβες. Ποιοι είναι όμως οι stars και ποιοι οι παρτενέρ τους, επαγγελματίες χορευτές που θα διαγωνιστούν;
Πάμε να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:
Ελεονώρα Μελέτη – Ηλίας Λαδάς
Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πρωινή Μελέτη” θα διαγωνιστεί στο χορό, με δάσκαλό της τον περσινό παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου, Ηλία Λαδά. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει αρκετές πρόβες με τον Ηλία και όπως έχει δηλώσει μέσα από την εκπομπή της έχει αποκτήσει πολλές μελανιές, κατά τη διάρκεια της πρόβας. Όσο για την απόφασή της να συμμετέχει στο παιχνίδι, η Ελεονώρα αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως θεωρεί ότι το “Dancing with the stars” θα λειτουργήσει για την ίδια σαν ψυχοθεραπεία.
Μαριέττα Χρουσαλά – Θοδωρής Παναγάκος
Τον πρώην παρτενέρ και νικητή του πρώτου “Dancing with the stars”, Θοδωρή Παναγάκο θα έχει στο πλευρό της η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια που θα κάνει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το γάμο και το πάρτυ στο θωρηκτό Αβέρωφ, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αναμένεται να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχει στο παιχνίδι με τον δάσκαλο της Έρρικας.
Κώστας Μαρτάκης – Μαρία Αντιμισάρη
Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης θα χορέψει στο “Dancing with the stars” με την ντάμα του Δημήτρη Βλάχου, Μαρία Αντιμισάρη. Το συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει δέσει καλά και όλοι περιμένουν από το νεαρό τραγουδιστή να ξεδιπλώσει το χορευτικό του ταλέντο στη σκηνή του show.
Νάσος Γαλακτερός – Άννα Πολύζου
Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός θα συμμετέχει στο φιλανθρωπικό show του Ant1, έχοντας για δασκάλα του την Άννα Πολύζου, που είχαμε δει πέρυσι να χορεύει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Το όνομα του Νάσου Γαλακτερού είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη καθώς ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκε να συμμετέχει σε κάποιο show.
Αργύρης Αγγέλου – Εμιλυ Ματθαικάκη
Ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου θα διαγωνιστεί στο show του Ant1 μαζί με την Έμιλυ Ματθαικάκη, την πρώην ντάμα του Σάββα Πούμπουρα. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στo μιούζικαλ Rent και μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές γέλιου μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους στο “Παρα πέντε” και τις “Σαββατογεννημένες”, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χορό. Κάτι που δεν θα είναι καινούριο για τον ίδιο, αφού τραγουδά και χορεύει και στο θέατρο.
Νάντια Μπουλέ – Θανάσης Πισανίδης
Mετά την επιτυχία της στο “Top Chef” η Νάντια Μπουλέ ανεβαίνει στη σκηνή και ετοιμάζεται για πιρουέτες και άλλες χορευτικές φιγούρες. Μαζί της ο γνωστός χορευτής Θανάσης Πισανίδης, ο οποίος έχει ασχοληθεί μεταξύ άλλων με μοντέρνο, freestyle και hip hop χορό.
Νατάσα Καλογρίδη – Βαγγέλης Χολέβας
Από τη σκηνή του “Doors” που πρωταγωνιστεί με την Βάνα Μπάρμπα, η Νατάσα Καλογρίδη θα βρεθεί στο πλατό του “Dancing with the stars”. Παρτενέρ της θα είναι ο χορευτής Βαγγέλης Χολέβας.
Αγγελική Ηλιάδη – Ηλίας Μπούτσης
Άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι και η εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στο “Dancing with the stars”. Η γνωστή τραγουδίστρια θα χορέψει μαζί με τον Ηλία Μπούτση, το δάσκαλο της Βίκυς Κουλιανού. Η Αγγελική έχει κάνει πολλές πρόβες και η ίδια έχει δηλώσει πως είναι ενθουσιασμένη με το show.
Γιώργος Χρανιώτης – Τζένη Νικολέτζου
Με την ντάμα του Κώστα Σόμμερ, Τζένη Νικολέτζου κάνει μαθήματα χορού ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ακόμη μια από τις εκπλήξεις του παιχνιδιού που αναμένεται να τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα.
Τρύφωνας Σαμαράς – Κλόντια Άννα Στόγια
Το ψαλίδι του θα αφήσει για λίγο στην άκρη ο Τρύφωνας Σαμαράς και θα ξεκινήσει το χορό. Ο γνωστός κομμωτής θα βρεθεί στο “Dancing with the stars” και με την καθοδήγηση της δασκάλας του θα δείξει κρυφές πτυχές του ταλέντο του. Ο ίδιος δήλωσε στο TLIFE πως οι πρόβες ήταν δύσκολες, αλλά η ντάμα του Κλόντια Άννα Στόγια, τον έχει βοηθήσει πολύ να βελτιωθεί.
Ναταλία Δραγούμη – Uri Dimitrov
Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη θα διαγωνιστεί στο φιλανθρωπικό show με τον διάσημο χορευτή Uri Dimitrov. Η γνωστή ηθοποιός είναι πάντα σε πολύ καλή φόρμα και ο χορός είναι σίγουρα ένας τομέας στον οποίο θέλει να δοκιμάσει τα όριά της.
Μαρία Τσουρή – Πάνος Ξυλάς
Η γοητευτική πολίστρια Μαρία Τσουρή και σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Παναγιώτη Βασιλόπουλου θα διεκδικήσει μια καλή θέση στην καρδιά του κοινού στο νέο show του Αντ1. H μελαχρινή αθλήτρια θα έχει στο πλευρό της τον χορευτή Πάνο Ξυλά.
Νίκη Ξάνθου – Δημήτρης Κρανιάς
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου Νίκη Ξάνθου θα συμμετέχει στο “Dancing with the stars”, με δάσκαλό της, τον Δημήτρη Κρανιά. Η ίδια έχει δηλώσει πως στόχος της δεν είναι η νίκη άλλα το να περάσει καλά. Ο κύριος λόγος, άλλωστε, που έλαβε μέρος στο παιχνίδι είναι η φιλανθρωπική του πρόθεση και η προσπάθειά της να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που έχει με τη δημοσιότητα.
Γιώργος Γερολυμάτος – Φωτεινή Παπασταύρου
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος θα συμμετέχει στο παιχνίδι έχοντας στο πλευρό του την χορογράφο Φωτεινή Παπασταύρου.

Δες τι δήλωσαν οι star λίγο πριν την πρεμιέρα:


Σήμερα λοιπόν στις 9 το βράδυ θα δούμε ποιοι από αυτούς θα αποδείξουν ότι διαθέτουν ταλέντο στο χορό. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις live όλη την βραδιά μέσα από το zappit και να σχολιάσεις τα πάντα!

Read More

And More