Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του “Dancing on ice”! Δες video και αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι γεγονός το “Dancing on Ice” ξεκίνησε και οι celebrities φόρεσαν τα παγοπέδιλά τους για να κάνουν τις φιγούρες τους στον πάγο. Η χθεσινή πρεμιέρα του show, με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού και με κριτές την Έλενα Παπαρίζου, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Αλέξης Κωστάλα, καθήλωσε τους τηλεθεατές! Άλλωστε ήταν η πιο ευχάριστη νότα σε μία πολύ ταραγμένη βραδιά.

Η πρεμιέρα ξεκίνησε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, λόγω της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας και οι celebrities εμφανίστηκαν στη σκηνή με τα παγοπέδιλά τους.

Το show ξεκίνησε με τον Κώστα Φραγκολιά να ανεβαίνει πρώτος στο παγοδρόμιο και να παίρνει την ψυχρολουσία στην πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι. Ωστόσο τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής του αναπτέρωσαν το ηθικό για να συνεχίσει δυναμικά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Χειμωνέτος. Τη σκυτάλη πήρε η ροκ Πηνελόπη Αναστασοπούλου που εντυπωσίασε τους κριτές και πήρε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Χριστίνα Παππά, η Μαριάννα Καλλέργη, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Ιωάννα Πηλιχού.

Τη βραδιά έκλεισε ο Θέμης Γεωργαντάς που χόρεψε Μαντόνα και η Shaya που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Αν και με το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας, οι διαγωνιζόμενοι εκτέλεσαν τις χορογραφίες χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα, ενώ εισέπραξαν θετικά σχόλια από τους κριτές. Κανένα από τα ζευγάρια δεν αποχώρησε στο πρώτο επεισόδιο, ωστόσο η επιτροπή έδωσε κανονικά τη βαθμολογία της, με τον Αλέξη Κωστάλα να διεκδικεί τον τίτλο του πιο αυστηρού κριτή.

Στα παρασκήνια το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και οι διαγώνιζόμενοι παρά το άγχος της πρεμιέρας το διασκέδασαν πολύ. Στο πρώτο live βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου, οι γονείς της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και ο γιος και οι φίλες της Ιωάννας Παππά από το “Desparate Housewives”.

Δες φωτογραφίες και video από την ώρα του show

Βέβαια, οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκάλεσαν έντονη ανησυχία για το αν τελικά θα γίνει το show. Η επίσημη απάντηση από τον ANT1 όμως ήταν ότι το “Dancing” θα γίνει κανονικά απλά με λίγη καθυστέρηση. Και έτσι έγινε!

Το τηλεοπτικό κοινό αγωνιούσε τόσο για τα πολιτικά δρώμενα όσο και για την πρεμιέρα του show ενώ οι συντελεστές του έκαναν και τις τελευταίες τους πρόβες.

Την ίδια ώρα, αναστάτωση προκλήθηκε από ενα tweet του Βασίλειου Κωστέτσου που έλεγε ότι είναι “εκτός Dancing”. Ωστόσο, ο ίδιος βρίσκεται στα στούντιο Κάππα και προβάρει τα παγοπέδιλά του κανονικά μαζί με τους άλλους “συναθλητές” του.

Οι celebrities έφτασαν από νωρίς το μεσημέρι στο στούντιο “Κάππα” για να κάνουν τις τελευταίες πρόβες και να ετοιμαστούν για τη λαμπερή βραδιά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις πρώτες που βρέθηκαν εκεί. Μάλιστα, η Σταματίνα τράβηξε ένα βιντεάκι με το κινητό της και το ανέβασε στο twitter για να μοιραστεί με τους φίλους της, την αγωνία της για το βράδυ.

Δες φωτογραφίες από την τελευταία μεγάλη πρόβα του “Dancing on ice”

“Αισθάνομαι καλά και είμαι καλά. Πιστεύω ότι απόψε θα σκίσουμε και θα είναι πολύ ωραία. Να μας δείτε και να είστε επιεικείς μαζί μας”, είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: “Είμαστε εδώ έτοιμοι, είναι μία το μεσημέρι και νομίζω ότι η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Γι’ αυτό στείλτε μας τη θετικής σας ενέργεια”.

Το πρωί, μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, για την αποψινή πρεμιέρα: “Δεν σκέφτομαι καθόλου το θέμα βραβείο! Θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ γιατί αυτόν τον έναν μήνα τον έχω απολαύσει”.
Για την τηλεοπτική συνύπαρξη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, ανέφερε: “Πετάνε πολύ ωραίες ατάκες ο ένας στον άλλον. Κυρίως η Τζένη δεν τον αφήνει σε ησυχία. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας έκανε και μια μικρή κριτική, από αυτά που έχει δει, και η Τζένη είναι στη φάση- αν κάτι δεν της αρέσει: “Συγνώμη κύριε Κωστόπουλε” και πετάει μια ατάκα και “του τη λέει” με χιούμορ φυσικά”.

Ενώ, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα εμφανιστεί 11ος στη σειρά εμφάνισης των παικτών, χορεύοντας ένα τραγούδι της Μαντόνα.

Το Dancing On Ice ξεκίνησε απo τη βρετανική TV το 2004 και είχε τρελή επιτυχία σε 8 διαφορετικές χώρες που το έπαιξαν. Τι θα κάνει στην Ελλάδα;

Read More

And More