Αυτή είναι η τελική πεντάδα του Dancing with the stars! Backstage φωτογραφίες από το 11ο live

Μια ακόμη Κυριακή οι παίκτες του Dancing with the stars έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τα θετικά σχόλια της επιτροπής αλλά και την ψήφο των τηλεθεατών. Μπορεί το πρωτοχρονιάτικο live να μην είχε καμία αποχώρηση αλλά στο 11o κατά σειρά show χόρεψε για τελευταία φορά ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Το κοινό στοιχείο ήταν η εορταστική διάθεση και αυτού του live καθώς ήταν το πρώτο για το 2014! Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν από νωρίς στα studio Κάππα για να σου μεταφέρουν το κλίμα από τα παρασκήνια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η αγωνία άλλωστε γίνεται όλο και μεγαλύτερη αφού πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του λαμπερού χορευτικού show. Στην τελική πεντάδα, που θα διεκδικήσουν την πρωτιά, είναι οι:

Ησαΐας Ματιάμπα

Κατερίνα Στικούδη

Κλέλια Πανταζή

Λάκης Γαβαλάς

Μαίρη Συνατσάκη

Για να δεις βίντεο με όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών μπες στο ZappiT


O Λάκης Γαβαλάς έβαλε την στολή του


Το ίδιο και η Μαίρη Συνατσάκη


To make up της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη


H Κλέλια Πανταζή εξαιρείται από την διαδικασία αποχώρησης καθώς έχει πάρει ασυλία


Η sexy Κατερίνα Στικούδη


Μαζί με τον παρτενέρ της, Ηλία


Ο Μιχάλης και η ντάμα του, Άννα Πολύζου χαμογελαστοί λίγο πριν την δκή τους χορογραφία


Ο Ησαίας Ματιάμπα έβαλε τα καλά του


Και η εντυπωσιακή ντάμα του, Μαρία Αντιμισάρη


H Ντορέττα εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά με φόρεμα VELOUDAKIS


Η Δούκισσα Νομικού μεfairy tale με Φόρεμα Christos Costarellos και Κοσμήματα danelian


Λαμπερή εμφάνιση για την Γκαλένα Βελίκοβα

Τι είδαμε στο 11o live του Dancing; Όλοι οι παίκτες ήταν καλεσμένοι σε διάφορα πάρτι εποχής και έτσι το κάθε ζευγάρι μας παρουσιάσε και μία ιδιαίτερη χορογραφία.

Στην συνέχεια το στούντιο πλημμύρισε από πάθος και ένταση μιας και ένα ζευγάρι χορευτών που λατρεύει το αργεντίνικο τάνγκο εμφανίστηκε. Ο Διονύσης και η Χλόη. Τους ένωσε η αγάπη τους για το tango τον Οκτώβριο του 2011. Έκτοτε αποτελούν “χορευτικό ζευγάρι” το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αξιόλογα ζευγάρια της εγχώριας σκηνής tango, αλλά οδεύει αλματωδώς και προς την διεθνή αναγνώριση.

Τέλος, τέσσερις ηθοποιοί από την θεατρική παράσταση “Sugar” εμφανίστηκαν με… πολύ μαφιόζικη διάθεση και ξεσήκωσαν το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές!


Read More

And More