Είναι ίδια με την αδικοχαμένη μαμά της κι έγινε μοντέλο στα έξι!

Η εξάχρονη κόρη του μοντέλου του ανδρικού περιοδικού Πλέιμποϊ Αν Νικόλ Σμιθ, που πέθανε το 2007, συμμετείχε σε φωτογράφηση ως μοντέλο για την αμερικανική εταιρεία ρουχισμού Guess, ανακοίνωσε χθες εκπρόσωπός της.

/

Οι φωτογραφίες της Ντανιελίν Μπέρκχεντ, η οποία ήταν μόλις πέντε μηνών όταν πέθανε η μητέρα της, δημοσιεύτηκαν στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρείας για την παιδική της σειρά.

/

Η Σμιθ, η οποία έγινε περισσότερο γνωστή όταν παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Τζ. Χάουαρνκ Μάρσαλ όταν εκείνος ήταν 89 και εκείνη 26 ετών, χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο από την Guess την περίοδο 1992-93, λίγο αφότου εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Πλέιμποϊ.

/

Ο πατέρας της Ντανιελίν, ο φωτογράφος Λάρι Μπέρκχεντ, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή “Entertainment Tonight” ότι η κόρη του απόλαυσε την φωτογράφηση.

Η Αν Νικόλ Σμιθ πέθανε στη Φλόριντα σε ηλικία 39 ετών από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων φαρμάκων. Η Ντανιελίν βρέθηκε στο επίκεντρο μίας δικαστικής μάχης για την κηδεμονία της καθότι τουλάχιστον έξι άνδρες διεκδικούσαν την πατρότητα. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι πατέρας είναι ο Μπέρκχεντ ύστερα από εξέταση DNA.

/

/

Read More

And More