Γ. Νταρίλη: Το σοβαρό ατύχημα στο Μανχάταν που της άλλαξε τη ζωή!

Για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, το νέο επαγγελματικό της βήμα με την αγορά καναλιού για να προάγει τον ελληνισμό, αλλά και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στο Μανχάταν μίλησε η Γιάννα Νταρίλη.
Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική μίλησε στο περιοδικό “Life&Style” και αποκάλυψε τι σκέφτεται για το γάμο και την οικογένεια.
Μιλώντας για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή δήλωσε: “Στις 15 Δεκεμβρίου, δυστυχώς, είχα ένα ατύχημα. Αρκετά σοβαρό. Ένα ταξί με χτύπησε ενώ περπατούσα στο Μανχάταν. Αυτό το ατύχημα μου άλλαξε τη ζωή, καθώς έπρεπε με βίαιο τρόπο να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Μου πήρε περισσότερο από έντεκα μήνες να επανακάμψω πλήρως. Το ατύχημα με άλλαξε ολοκληρωτικά. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Με “τραυμάτισε” μέσα μου. Όμως πρέπει να δίνουμε χώρο και στην ατυχία να γίνεται ευκαιρία. Έτσι, αυτό το διάστημα αφιερώθηκα στο να μελετήσω σε βάθος την αγορά των ΜΜΕ”.

/

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια για το γάμο σημείωσε: “Νιώθω ότι ίσως έχω μια εξωπραγματική, ιδεαλιστική οπτική όσον αφορά την αγάπη και το γάμο. Ό,τι μου επιφυλάσσει το μέλλον το αφήνω στη μοίρα και λίγο στην τύχη. Πάντα ήθελα να γίνω σύζυγος και μητέρα!”
Μάθε περισσότερα στο “Life&Style” που κυκλοφορεί!

Read More

And More