D. Beckham για την κόρη του: “Με ενθουσιάζει κάθε φορά που της αλλάζω πάνα!”

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους stars στον κόσμο αλλά στην καθημερινότητά του, ο David Beckham είναι απλώς ένας χαζομπαμπάς!

Σε συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή “This Morning”, ο star του ποδοσφαίρου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την μόλις ενός έτους κόρη του, Harper Seven. Είπε, μεταξύ άλλων, ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι μετά από τρεις γιους απέκτησε και μια κόρη και ότι τον εκπλήσσει κάθε φορά που της αλλάζει πάνα.

“Είναι χαλαρή, είναι θηλυκή και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα! Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά κάθε κίνησή της είναι τόσο θηλυκή! Πολλοί φίλοι μου μου έλεγαν πόσο διαφορετικό είναι να έχεις μια κόρη, αλλά δεν καταλάβαινα τι εννοούν μέχρι που στην ζωή μας μπήκε η Harper!
‘. Και συνέχισε, λέγοντας: “Όταν έχεις τρία αγόρια μέσα στο σπίτι υπάρχει πολύ ένταση. Τα αγόρια ξυπνούν και τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Harper είναι πολύ διαφορετική! Είναι ήρεμη και χαλαρή!”.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκμπομπής επισκέφτηκε κι ένα σχολείο στην Αγγλία και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν τα παιδιά, μεταξύ άλλων και για το αν θα αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί. “Δεν ξέρω αν η Victoria άντεχε να έχουμε κι άλλα παιδιά, αλλά ένα ακόμη… πολύ ευχαρίστως!”.


Photo από την επίσκεψη του David Beckham στο σχολείο!

Read More

And More