Δύσκολες ώρες για Δέλλα – Μαστροκώστα

Ώρες αγωνίας περνά ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα, αφού μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Γωγώ πριν από λίγο καιρό, η οικογένεια καλείται να φανεί δυνατή και να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του γνωστού ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” , η μητέρα του Τραϊανού υποβλήθηκε προχθες το πρωί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και πέρασε εφιαλτικές στιγμές στον προθάλαμο του νοσοκομείου. Η κυρία Βικτώρια, της οποίας το όνομα έχει πάρει η κόρη του ζευγαριού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νευρολογικής φύσεως: αστάθεια και κινητικά προβλήματα.
Παρόλο που η ίδια είχε έρθει σε επαφή με πολλούς γιατρούς, δεν είχε γίνει σωστή διάγνωση και για μια περίπου εβδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι.
Η μητέρα του διεθνούς άσου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, της οποίας τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς ο όγκος ήταν καλοήθης. Τα επόμενα 24ωρα όμως, είναι πολύ κρίσιμα για την υγεία της.

Read More

And More