Demi Moore: Διακοπές στο Μεξικό με τον 27χρονο ντράμερ Sean Friday

Η 51 χρόνων ηθοποιός βρέθηκε ​​σε διακοπές στο Μεξικό με την κόρη της- Rumer Willis, με τον σύντροφο της και ηθοποιό Jayson Blair και μια ομάδα φίλων, συμπεριλαμβανομένου και του πιθανού νέου έρωτα της Moore, τον 27χρονο ντράμερ Sean Friday.

Την Κυριακή η Moore και ο Friday χαλάρωναν σε μια παραλιακή καμπάνα, με εκείνη να κάθεται στην αγκαλιά του και να δαγκώνει το αυτί του παιχνιδιάρικα. Επίσης την επόμενη μέρα έδειχνε να υπάρχει πολύ ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καθώς αγκαλιάζονταν και χαμογελούσαν στη βόλτα τους στην παραλία .

Η Demi περνάει απίστευτες στιγμές λέει μια πηγή που πέρασε χρόνο μαζί της στο Μεξικό. Δείχνει πανέμορφη, χαλαρή και ευδιάθετη-που είναι το ιδανικό ξεκίνημα για το νέο έτος. Θέλει να αφήσει όλη τη αρνητικότητα πίσω της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Moore- η οποία είναι πρόσφατα διαζευγμένη από τον Ashton Kutcher- και o Friday βρέθηκαν μαζί αφού εκείνη έχει ήδη παρακολουθήσει μια συναυλία των Dead Sara στο Λος Άντζελες, με την κόρη της Rumer τον Μάιο. H Willis δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram , την περασμένη Τετάρτη μαζί με τη Moore στις διακοπές τους, με τη λεζάντα , «Νιώθω τόσο τυχερή που ξεκίνησα τη νέα μου χρονιά κάπου μακριά με τη μαμά μου και μια υπέροχη ομάδα φίλων .

Read More

And More