Ντ. Νικολαίδης – Δ. Βανδή: Διασκέδασαν στον Ρέμο – Video

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένας ακόμα από αυτούς που “πιάστηκαν” στα πλοκάμια της Μαφίας της Θεσσαλονίκης. Αναγκάστηκε να δανειστεί πολλά χρήματα και να επιστρέψει ακόμα περισσότερα! Η Δέσποινα Βανδή, όπως είναι φυσικό, στάθηκε και στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Η αποκάλυψη της εμπλοκής του πρώην άσσου της ΑΕΚ με την Μαφία δεν τους κλόνισε.

Αντίθετα τους βρίσκει ακόμα πιο αγαπημένους και ερωτευμένους. Μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να βγει και να διασκεδάσει στο μαγαζί που τραγουδάει ο αγαπημένος τους φίλος Αντώνης Ρέμος. Ο Αντώνης και η Δέσποινα είναι συναισθηματικά δεμένοι μιας και μαζί έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην πίστα.

Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι επέλεξε η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις να είναι τον Αντώνη. Η Δέσποινα και ο Ντέμης ήταν συνέχεια αγκαλιά και φαίνεται πως διασκέδασαν με την ψυχή τους! Στην παρέα τους ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος ενώ προστέθηκε και η Έλενα Παπαρίζου.

Δες το βίντεο από το δελτίο του Star:

Το χρονικό της εμπλοκής του Ντέμη με την Μαφία

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως αναγκάστηκε να δανειστεί με τεράστιο επιτόκιο χρήματα προκειμένου να ορθοποδήσει στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα με την εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών Eleven. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 350.000 ευρώ, τα οποία πλήρωσε πίσω διπλά, δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 620.000.

Το λαμπερό ζευγάρι είδε τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά του να μειώνονται δραματικά, συγκρινόμενα με τις παλιότερες χρυσές εποχές. Ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, όντας πρόεδρος της ΑΕΚ και η τραγουδίστρια να εμφανίζεται λιγότερες ημέρες.

Την ίδια ώρα είχαν ήδη προχωρήσει στην ανέγερση της νέας τους πολυτελούς κατοικίας στο Κεφαλάρι, πολύ πριν φανούν τα πρώτα σημάδια της κρίσης. Παράλληλα, η εταιρεία Ντέμη παρά το γεγονός ότι έκλεινε συναυλίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής δεν απέδιδε τα αναμενόμενα κέρδη. Όλα αυτά οδήγησαν τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ στα δίχτυα των τοκογλύφων το Αύγουστο του 2010.

Read More

And More