Συνελήφθη ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να παρουσιάσει στοιχεία που αφορούν την περίοδο διοίκησής του στην ΑΕΚ

Μετά τον Ανδρέα Δημητρέλο, ήταν η σειρά του Ντέμη Νικολαΐδη να περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ. . Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης παρουσιάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για να δώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που έχει στην κατοχή του και αφορούν το χρονικό διάστημα της προεδρίας του.
Όπως έγινε γνωστό ο Ντέμης Νικολαϊδης παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ μετά από κλήση του Εισαγγελέα -τελικά- παρά τις αρχικές πληροφορίες που υπήρξαν πως παρουσιάστηκε αυτοβούλως.
Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε στις Αρχές και ο νυν πρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος και αφέθηκε ελεύθερος μία μέρα αργότερα με περιοριστικούς όρους. Στις δηλώσεις του ο κ. Δημητρέλος είχε… προαναγγείλει πως πιθανότατα θα κληθούν από την Δικαιοσύνη και οι πρόεδροι των προηγούμενων ετών
Ο Νικολαΐδης κατηγορείται για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 35.600.410,50 ευρώ. Να τονίσουμε πως όλοι οι πρόεδροι από το 2004 και μέχρι σήμερα (σ.σ. όσοι είχαν δικαίωμα υπογραφής) κατηγορούνται για τα χρέη στο Δημόσιο ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Read More

And More