Demy: Γίνεται δασκάλα στο Music School και μιλά για όλα στο TLIFE

Την γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι “Μόνο Μπροστά” στο οποίο συνεργάστηκε με τον ράπερ OGE και ακολούθησε η επιτυχία “Μια ζωγραφιά” με τον Μηδενιστή. Ο λόγος για την όμορφη Demy -κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα- που μπήκε στον μαγικό κόσμο της ελληνικής μουσικής και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που σε λίγο χρόνο, έκανε τον κόσμο να μιλά για εκείνη συνεχίζει τις σπουδές της στην Νομική Σχολή, συμμετέχει σε μεγάλα ελληνικά μιούζικαλ και τώρα έρχεται να δοκιμάσει το ρόλο της δασκάλας. (Δες εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του Music School)
Έχοντας πολύ πρόσφατες τις σχολικές και φοιτητικές μνήμες, η Demy αναλαμβάνει το ρόλο της coach στο πρώτο παιδικό μουσικό talent show, το “Music School” και μιλά για όλα στο TLIFE.

/

Πώς είναι μέχρι στιγμής τα πρώτα γυρίσματα για το “Music School”;
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεχάσει πως αυτό που κάνουμε είναι για την τηλεόραση. Πέρα από το κομμάτι της τηλεόρασης που πρέπει να ετοιμαστούμε να ντυθούμε και να επιμεληθούν την εικόνα μας, όλα αυτό που γίνεται σε αυτό το μουσικό σχολείο είναι μοναδικό. Τα παιδιά έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, φίλοι και οικογένειά μας και το μόνο άγχος που έχουμε είναι να τα πηγαίνουν καλά τα παιδιά. Να κάνουν ό,τι λέμε στις πρόβες, να πηγαίνουν στην σκηνή και να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό”.
Υπάρχουν στιγμές που έχετε συγκινηθεί από τα παιδιά;
“Ήταν συγκινητικό να ακούμε τόσο όμορφες φωνές από τα μικρά πλασματάκια και τώρα που βλέπουμε video γνωρίζοντάς τα παιδιά συγκινούμαστε πολύ”.
Λόγω ηλικίας είσαι η κριτής που έχεις πιο πρόσφατες τις σχολικές αναμνήσεις. Σου θυμίζουν αυτά τα παιδιά, καταστάσεις και άγχη που είχες και εσύ;
“Νιώθω αυτό το όμορφο πράγμα που νιώθουν και το όνειρο που έχουν κάποια παιδιά. Επειδή και εγώ έχω καταφέρει κάποια πράγματα, αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και έχω αυτό το αίσθημα “του θέλω να τραγουδάω σε όλη μου τη ζωή”. Μπορεί κάποια παιδιά να μην θέλουν να γίνουν επαγγελματίες τραγουδιστές, αλλά βλέπω στα ματάκια τους αυτήν την επιθυμία να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι”.
Το ότι συναναστρέφεσαι με πολλά παιδάκια σου έχει γεννήσει την επιθυμία να αποκτήσεις δικά σου παιδιά;
“Πιο πολύ νιώθω ότι πραγματικά μου αρέσει να διδάσκω τα παιδιά, όλα όσα γνωρίζω και δεν θέλω να τελειώσει όλο αυτό”.

/

Στα επαγγελματικά σου τι νέο ετοιμάζεις;
“Ετοιμάζω το δεύτερο δίσκο μου που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, θα ξεκινήσω εμφανίσεις με την Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever και θα είμαι στο Music School”.
Με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα βρίσκεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή και τον σύντροφό σου;
“Χρόνος υπάρχει και αν θέλεις βρίσκεις και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εξάλλου δεν κάνω καμιά τρελή ζωή, ούτε πολλές διακοπές. Πάντως το σίγουρο είναι πως αν διαχειρίζεσαι σωστά το χρόνο σου και τα κάνεις όλα με καλή διάθεση, μένει και χρόνος για εσένα και τον άνθρωπό σου”.

Read More

And More