Demy: Ο έρωτας, το τραγούδι, η Νομική και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή!

Για όλους και για όλα μίλησε η Demy, αποκαλύπτοντας πως νιώθει με την ξαφνική δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά τις τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική της ζωή.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”, η 20χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει, το τραγούδι και τη Νομική Σχολή.
Μιλώντας, αρχικά για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, δήλωσε: “Όταν ξεκινούσα δεν είχα ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα γινόταν αυτό. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να αντιληφθώ όσα γίνονται. Όλο αυτό έχει πίεση, τρέξιμο, δεν προλαβαίνεις να το χαρείς” και συμπλήρωσε: “Δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, αυτά που έχουν συμβεί”.

Τονίζοντας πως θέλει πολύ προσπάθεια και έχει πολλή σωματική κούραση το να συνδυάζει τραγούδι και σπουδές, εξομολογήθηκε πως η απόφασή της ήταν μεγάλο ρίσκο: “Ακόμα το παίρνω το ρίσκο. Δεν σημαίνει ότι επειδή πήγε καλά αυτός ο χρόνος θα πάει και ο επόμενος. Δεν είναι τίποτα εξασφαλισμένο”.
Όσον αφορά στα διάφορα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική της ζωή, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όταν είδα τα πρώτα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, έκλαψα… Έχω φρικάρει με δημοσιεύματα! Με στεναχωρεί πολύ το πόσο εύκολα ο κόσμος γίνεται κακός” και εξήγησε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη.

“Δεν ανέφεραν καν ότι είναι ένας εκ των δημιουργών της Panik records όπου ανήκω και είναι λογικό να έχουμε επαγγελματικές επαφές”, δήλωσε η Demy και συνέχισε λέγοντας πως και όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με τον Άκη δεν ισχύουν, αφού είναι μόνο καλοί φίλοι.

Read More

And More