Demy: Φωτογραφίζεται στα λευκά και εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει για την σχέση της με τον Άκη!

Mέχρι πριν από λίγα χρόνια έκανε το σεσουάρ μικρόφωνο και έδινε συναυλίες με κοινό τους γονείς της. Πλέον όμως η Demy ή αλλιώς Δήμητρα Παπαδέα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναπάντεχα, ανανεωτικά και δίκαια success stories της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγουδώντας δίπλα στην Άννα Βίσση ή εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία της στη μουσική παράσταση «Fame», η Demy, μόλις στα 21 της έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Σε μία εντυπωσιακή και ατμοσφαιρική μιλάει στη Μαρία Παπαγρηγορίου και το περιοδικό Celebrity για την πορεία της ση μουσική αλλά και για τον Άκη Πετρετζίκη!

/

Δήλωσες, όταν ανέβηκες στη σκηνή των Mad Music Awards πέρσι για να παραλάβεις τρία βραβεία, ότι μόλις ένα χρόνο πριν έβλεπες τη βραδιά των βραβείων στην τηλεόραση και ονειρευόσουν ότι κέρδιζες! Τι μεσολάβησε σε αυτό τον ένα χρόνο;
Κάποιοι άνθρωποι με βρήκαν και με πλησίασαν, ενώ κι εγώ έκανα το μεγάλο βήμα παίρνοντας την απόφαση να κάνω το όνειρό μου επάγγελμα. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Είδαν κάποιο βίντεό μου στο youtube οι νυν συνεργάτες μου από την Panik Records και ταυτόχρονα ο Μηδενιστής, που κάναμε μαζί το «Μια ζωγραφιά», το πρώτο single, άκουσε στο σπίτι ενός φίλου κάποιες ηχογραφήσεις μου. Από την πρώτη συζήτηση που έγινε μέχρι τη στιγμή που υπογράψαμε μεσολάβησε πολύς καιρός. Για μένα ήταν πολύ καινούργιο όλο αυτό και καθόμουν και σκεφτόμουν, ειδικά με τους γονείς μου, για το αν έκανα το σωστό. Είχα την τύχη να έχω απέναντί μου σοβαρούς ανθρώπους και με συνέπεια σε ό,τι λένε, οπότε πήγαν όλα καλά. Στο μεταξύ, δουλέψαμε πολύ κι έτσι φτάσαμε στα Mad Awards. Το ένα single έφερε το άλλο και με πολλή αφοσίωση ο κόσμος τελικά το αγκάλιασε θερμά.

Η δισκογραφική σου, η Panik Records, είναι -όπως κι εσύ- ένα «new entry» στην ελληνική μουσική σκηνή, ωστόσο έχετε και οι δύο προλάβει να… αφήσετε το σημάδι σας στα πράγματα.
Αυτό ήταν κοινή επιδίωξη. Αφενός εγώ ήθελα να κάνω αυτό ακριβώς που θέλω και αφετέρου η Panik Records γενικότερα ψάχνει άτομα που κάνουν κάτι διαφορετικό. Έχει συγκεντρώσει καλλιτέχνες της hip-hop σκηνής, κάτι που οι ελληνικές δισκογραφικές δεν στήριζαν, το προσάρμοζαν, το έκαναν hip-hop – λαϊκό. Νομίζω έχει να κάνει με τους ανθρώπους που είναι μέσα, στηρίζουν το πρωτοποριακό, όχι γιατί είδαν ότι είναι η επόμενη μέρα, αλλά επειδή όντως το πίστευαν και τους άρεσε.

/

Έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που ξεκίνησε η νέα σου καριέρα;
Έπεσα στα βαθιά. Από εκεί που ήμουν μια φοιτήτρια της Νομικής στο τέταρτο έτος -συνεπής, αλλά με τον ελεύθερο χρόνο μου, με τις εξόδους μου- ξαφνικά έγινα επαγγελματίας και μπήκα κατευθείαν στα δύσκολα. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο και αν υπάρχει μία μέρα στις δύο εβδομάδες που είναι ελεύθερη, θα φροντίσω να κοιμηθώ.

Πρόσφατα ο Μύρωνας Στρατής, σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη, υπονόησε χαριτολογώντας πως έχεις σχέση με τον Άκη Πετρετζίκη. Ισχύει;

Στην αρχή έμπαινα στη διαδικασία να απαντάω και να λέω «είμαστε φίλοι» και λοιπά. Τέλος πάντων, απλώς συνειδητοποίησα, μέσα από την επαφή με τους fans μου, στο twitter, για παράδειγμα, ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα προσωπικά μου. Το να ασχολείσαι με το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου είναι στην ανθρώπινη φύση. Αν όμως εσύ δεν μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις, νομίζω πως o κόσμος δεν θα ασχοληθεί. Θα ενδιαφερθεί για τη μουσική σου και μόνο. Αν κάποιος φωτογράφος βρεθεί μπροστά μου και κυκλοφορήσει μια φωτογραφία, δεν θα τσαντιστώ – ο καθένας κάνει τη δουλειά του.

/

Έχει τύχει ποτέ να πληγωθείς από κάποιο δημοσίευμα σε σχέση με τα προσωπικά σου;

Ειπώθηκαν παλιότερα κάποια πράγματα άσχημα, που με προσέβαλαν ως καλλιτέχνη γιατί αφορούσαν στη δουλειά μου – εκεί στενοχωρήθηκα. Είχε γραφτεί για τον Πάρι Κασιδόκωστα, τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας μου με την οποία ξεκινούσα τότε, ότι υπήρχε μια σχέση μεταξύ μας και ήταν κάτι που δεν είχε καμία, μα καμία βάση. Ήμουν και πολύ φρέσκια τότε στο χώρο και γράφονταν σενάρια απίστευτα για την καθημερινότητά μου. Ο άνθρωπος είχε τη σχέση του που ήταν γνωστή τότε. Είχε διατυπωθεί αυτό από έναν άνθρωπο σε μια εφημερίδα και μετά το αναπαρήγαγαν όλοι σε όλα τα blogs, όπως γίνεται συνήθως και έβαζαν και μια καινούργια «σαλτσούλα» κάθε φορά. Αυτά με στενοχωρούν και ελπίζω να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσω ξανά. Και είναι πράγματα που, αν ειπωθούν μια φορά, δεν φεύγουν ποτέ.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More