Demy: “Δεν με ενοχλεί που αποκαλύφθηκε η σχέση μου με τον Άκη”

Η Demy μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη. Η νεαρή pop star δηλώνει ερωτευμένη, είναι ευτυχισμένη τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει και να το… βροντοφωνάξει.

“Δεν με ενοχλεί [που αποκαλύφθηκε η σχέση] γιατί δεν δίνω πάτημα, δεν προκαλώ, δεν πάω σε κοσμικές εκδηλώσεις ούτε σε μέρη όπου συχνάζουν φωτογράφοι” αναφέρει στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος για να τονίσει: “Είναι πολύ όμορφο να είσαι με έναν άνθρωπο, δεν χρειάζεται να το κρύβεις, αλλά δεν είναι καλό και να το προμοτάρεις”.

Όσο για το αν παντρεύεται ή σκέφτεται να ζήσει μαζί με τον Έλληνα Σεφ, εξηγεί πως θα ήθελε να παντρευτεί αλλά είναι ακόμη νωρίς! Άλλωστε όπως αναφέρει “όλα αυτά που γράφονται δεν είναι αληθινά και εμπεριέχουν μπόλικη σάλτσα”! Στο συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να απαντήσει και ο Άκης μέσα από την εκπομή Πρωινό mou, μια κίνηση που έκανε για να την προστατέψει, όπως λέει.

Εκτός από τη σχέση της η Demy μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια, αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει το πρώτο της ολοκληρωμένο album και ένα ακόμη καλοκαιρινό τραγούδι για να μας συντροφεύει όπως το Πόσες Χιλιλάδες Καλοκαίρια την περασμένη χρονιά.

Read More

And More