Μιμή Ντενίση: “Δεν είμαι σε φάση γάμου”

Για τη διεθνή καριέρα, το εξώδικο που έστειλε στην Λένα Λιβάνη για το βιβλίο της και για τον γάμο μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Η Μίμη Ντενίση μίλησε για την διεθνή καριέρα: “Η φράση αυτή είναι μια ανοησία. Όπως και το έχω μεγάλη καριέρα, το είμαι σταρ ή γενικώς το να μιλάς για τον εαυτό σου. Ας αφήσουμε τις ετικέτες να τις βάζουν οι άλλοι” δήλωσε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στο εξώδικο που έστειλε στη συγγραφέα Λένα Λιβάνη για την υποτιμητική αναφορά στο πρόσωπο της. “Δεν είμαι αιχμηρή ούτε επιθετική στη ζωή μου. Απλώς θεωρώ ότι το να αναφέρεται υποτιμητικά ένα βιβλίο που μένει σε έναν άνθρωπο αποδεδειγμένα εγγράμματο… Ας με ανέφερε κάνοντας ένα αστειάκι γύρω από τη Μίμη. Έβαλε όμως το όνομα μου σε ένα υποτιμητικό σχόλιο μαζί με τους θιάσους των μπουλουκιών”, δήλωσε η Μιμή.

Ποιο είναι το περιβόητο τίμημα της δημοσιότητας; “Το ότι μπορεί ο καθένας να βγει και να πει το μακρύ του και τι κοντό του για μένα. Άνθρωποι που δεν έχουν άλλο τρόπο να αποκτήσουν μεγάλη δημοσιότητα αποκτούν χρησιμοποιώντας το όνομα Ντενίση”.

Θεωρεί ότι είναι καλή μητέρα; “Η κόρη μου είπε πρόσφατα, είμαι πολύ τυχερή που έχω μια πολύ καλή μαμά. Ναι θεώρω ότι είμαι καλή μαμά”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ρωτήθηκε αν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της Σωτήρη Πολύζο. “Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό δεν είναι εύκολο. Δεν είμαστες μηχανές, οι σχέσεις περνάνε από κρίσεις, νεύρα, καβγάδες. Οι άνθρωποι με τους οποίους υπήρξαν παντρεμένη είναι κομμάτι της ζωής μου”, αποκάλυψε.

Ποιό είναι το περιβόητο τίμημα της δημοσιότητας; “Το ότι μπορεί ο καθένας να βγεί και να πει το μακρύ του και το κοντό του για μένα. Άνθρωποι που δεν έχουν άλλο τρόπο να αποκτήσουν μεγάλη δημοσιότητα αποκτούν χρησιμοποιώντας το όνομα Ντενίση”.

Τέλος, μίλησε για τον ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου. “Δεν είμαι σε φάση γάμου...Δεν μπορώ το γάμο χωρίς έρωτα, θέλω να γνωρίσω κάποιον που να μου αρέσει πάρα πολύ και να πω. Ναι αξίζει”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More