J. Depp – V. Paradis: Χωριστές ζωές μετά από 14 χρόνια!

Ο Johnny Depp και και η συντροφός του Vanessa Paradis ζουν χωριστές ζωές μετά από 14 ολόκληρα χρόνια! Η Γαλλίδα ηθοποιός δεν εμφανίστηκε μαζί του στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πηγές μάλιστα το ζευγάρι έχει χωρίσει ήδη. Ένα δημοσίευμα του People Magazine, θέλει το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Depp flying solo: The actor attended Sunday night's Golden Globe awards on his own Και ακολουθούν όλο και περισσότερες πηγές που τους θέλουν να έχουν σοβαρά προβλήματα στη σέση τους. Μία από αυτές αποκάλυψε τσο Radar Online: O Johnny αυτή την περίοδο δεν χειρίζεται τίποτα σωστά. Οι δικοί τους άνθρωποι ανησυχούν γιατί τόσο ο star tου Hollywood, όσο και η Vanessa είναι καταβεβλημένοι αυτή την περίοδο και η σχέση τους δεν έχει σωτηρία.”

Η ίδια πηγή συμπλήρωσε: “Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα μεταξύ τους που ο Johnny Depp έχει αρχίσει ήδη να συμβουλεύεται δικηγόρους. Μπορεί να μην είναι παντρεμένοι αλλά μαζί παιδιά και δεν είναι ένας εύκολος χωρισμός. Μπορεί ο Johnny να είναι καλός ηθοποιός αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορεί να κρύψει την λύπη του. Και την απουσία της Vanessa στις Χρυσές Σφαίρες δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί καθόλου εύκολα.”

“Είχε χαμηλά το κεφάλι και δεν χαμογελούσε καθόλου. Έδειχνε χάλια. Περπάτησε εκτός σκηνής και έφυγε δεξιά από την πίσω πόρτα.”

Οι κοινές τους εμφανίσεις δεν ήταν και τόσο συχνές. Ο 48χρονος ηθοποιός με την 39χρονη καλλιτέχνιδα, είχαν εμφανιστεί το Νοέμβριο στο Παρίσι , στην πρεμιέρα της ταινίας του, The Rum Diary.
Still going strong in 2010: The couple was spotted looking happy at the 2010 Cannes Film Festival in France
Το ζευγάρι το 2010 που ήταν ακόμη καλά

Άλλη πηγή όμως θέλει την Vanessa να μην είχε πάει τελικά στην πρεμιέρα και να ήταν σε ένα κονσέρτο, ενω βρισκόταν στην ίδα πόλη με τον σύντροφό της.

Υπάρχει πηγή που ισχυρίζεται πως έχουν χωρίσει και πάνω από χρόνο! Μόνο οι δυο τους ξέρουν…

Read More

And More