Δεσποινα Βανδή: Με την κόρη της Μελίνα στο Ηρώδειο! Φωτογραφίες

Μαμά και κόρη είναι πια αχώριστες… Η κόρη της Δέσποινας Βανδή μεγάλωσε και συνοδεύει πια την διάσημη μαμά της σε επίσημες βραδινές εξόδους. Αυτήν τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν στο Ηρώδειο και απόλαυσαν την παράσταση “Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Με άψογο στυλ η Μελίνα δείχνει να έχει πάρει το γούστο της Δέσποινας και να εμφανίζεται σαν σωστή μικρή κυρία στο πλευρό της. Ιδιαίτερα κομψές και με ίσιο παπούτσι και οι δυο (όπως επιβάλει άλλωστε το dress code του αρχαίου θεάτρου) έφθασαν στο Ηρώδειο και έκαναν τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

Δεν ήταν όμως οι μόνες που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά, αφού εκεί ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Ναταλία Τσαλίκη, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλούς ακόμη.
Λίγα λόγια για την παράσταση:


Μετά την ήττα της Αθήνας στον Πελοποννησιακό πόλεμο, η διαφθορά και οι ανισότητες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Έτσι οι Αθηναίες, με πρωτοβουλία της Πραξαγόρας, αποφασίζουν να αντιδράσουν δυναμικά. Μεταμφιεσμένες σε άντρες, πηγαίνουν κρυφά στην Εκκλησία του Δήμου και περνούν ένα ψήφισμα που τους δίνει την εξουσία. Επιβάλλουν τις πολιτικές τους μεταρρυθμίσεις και εφαρμόζουν περιουσιακή και ερωτική κοινοκτημοσύνη. Ωστόσο, η υλοποίηση του προγράμματός τους θα αποδειχτεί ουτοπική και θα υπονομευθεί από διαδοχικές κωμικοτραγικές καταστάσεις. Ο ποιητής μέσα από τους χιουμοριστικούς διαλόγους και τα σπαρταριστά επεισόδια της πολιτικής αυτής κωμωδίας, εκφράζει την πικρία του για την αδιέξοδη κατάσταση της Αθήνας, μετά το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου.
Η τελευταία φορά που παρουσιάστηκαν οι «Εκκλησιάζουσες» από το Εθνικό Θέατρο ήταν το 1996 σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο Πραξαγόρα και τον Γιώργο Μοσχίδη Βλέπυρο.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Γαβαλά. Η μουσική και οι στίχοι του Κωστή Μαραβέγια.
Διανομή (με αλφαβητική σειρά), Πάνος Βλάχος, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Ισιδώρου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κώστας Κοράκης, Νίκος Μαγδαληνός, Λαέρτης Μαλκότσης, Γιάννης Μπέζος, Δανάη Σκιάδη και Γιωργής Τσουρής
Χορός: Χριστέλλα Γκιζέλη, Δάφνη Δαυίδ, Άνδρη Θεοδότου, Δήμητρα Καρακωσταντή, Βαλερία Κουρούπη, Ιωάννα Λέκκα, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαούτσου, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Ελένη Μπούκλη, Πολυξένη Μυλωνά, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Μαρίνα Σάττι, Ντένια Στασινοπούλου.
Δες φωτογραφίες:

Η Δέσποινα Βανδή με τη κόρη της Μελίνα

Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Πέτρος Φιλιππίδης

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Read More

And More