Δέσποινα Καμπούρη: “Από το 2014 σαν εικόνα κρατάω το γάμο μου”

Η Δέσποινα Καμπούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People ανέφερε πως από τότε που έγινε μαμά απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο της. Χάρη στην Έλενα, οι γιορτές για εκείνη απέκτησαν μεγαλύτερο νόημα, καθώς μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι. “Τώρα που είμαι μανούλα, απολαμβάνω περισσότερο τις γιορτές. Από νωρίς στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαθαίνουμε τραγουδάκια και φτιάχνουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα.” δήλωσε συγκεκριμένα.

Οι φετινές γιορτές θα είναι οικογενειακές για τη Δέσποινα καθώς όπως αναφέρει και η ίδια, θέλει οι γιορτές της Έλενας να είναι ζεστές και παραδοσιακές για να τις θυμάται πάντα με γλυκύτητα. Αυτές οι οικογενειακές στιγμές ζεστασιάς είναι πολύ σημαντικές γιατί μένουν για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά ενός παιδιού.” λέει, ενώ πρόσθεσε ότι έχει αναλάβει η ίδια την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου μενού, το οποίο θα περιλαμβάνει χοιρινό στη γάστρα με αποξηραμένα φρούτα.

Φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για εκείνη και το σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη μετά το γάμο τους. ”Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας μετά το γάμο. Δεν θεώρησα ποτέ δεδομένο το σύζυγο μου, ούτε εκείνος εμένα και αυτό είναι που κρατάει τη σχέση μας ζωντανή” ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως η ασφάλεια που παρέχει η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εκείνη και δεν θα ήθελε να είναι μόνη της σε αυτή την ηλικία και να αναρωτιέται πότε θα κάνει οικογένεια.

Το 2014 για τη Δέσποινα ήταν μια ευχάριστη χρονιά καθώς έλαβε πολύ αγάπη και ζεστασιά από την οικογένεια της. “Δεν πήρα στεναχώριες άξιου λόγου. Δεν έχω πικρία που δεν προχώρησε η συνεργασία με το Mega. Δεν μου λείπει που δεν είμαι εκεί.” είπε σχολιάζοντας πως μόνο καλό της έκανε τελικά. Η γλυκιά Δέσποινα λοιπόν κρατάει μόνο τις χαρούμενες στιγμές από το 2014 και τον γάμο της! Καθώς όπως αναφέρει και η ίδια δεν είχε καθόλου άγχος σαν νύφη και διασκέδασε πολύ το γλέντι με τους φίλους της.

Κι αν η μικρή Έλενα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη ένα αδερφάκι, η μαμά της θα της απαντήσει ότι αυτό το αφήνει στο Θεό. Καθώς όπως λέει, η ίδια πιστεύει πολύ και θεωρεί πως αυτά δεν προγραμματίζονται.

Read More

And More