Οι δύσκολες ώρες της Δέσποινας Καμπούρη – “Έχασε” το σκυλί της

Δύσκολες ώρες πέρασε η Δέσποινα Καμπούρη που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα την αγαπημένη της Λούση. Η πανέμορφη σκυλίτσα της (που έμενε στο σπίτι των γονιών της) ήταν η μεγάλη της αδυναμία, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια κοντά της.
Πριν λίγες μέρες η Δέσποινα είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του σκυλιού της, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και εξαντλημένο, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως η Λούση της ήταν άρρωστη. “Σήμερα διαγνώσθηκε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Η Λούση μας το συντροφάκι μας εδώ και 16 χρόνια”, είχε γράψει.

Η Λούση δεν μπορούσε όμως να γίνει καλά και βασανιζόταν και όπως έγραψε και η ίδια στο blog της στο queen, η μητέρα της αναγκάστηκε να πάει τον τετράποδο φίλο της για ευθανασία.
Ιδιαίτερα στενοχωρημένη, η Δέσποινα ανέβασε σήμερα στο Instagram μια φωτογραφία αφιέρωμα στην Λούση της λέγοντας: “Καλό ταξίδι Λουσάκι μου, θα σ’ αγαπώ για πάντα”.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε ένα video με το νέο σκυλάκι μου έγινε μέλος της οικογένειάς της. Τώρα έχουμε άλλο κοριτσάκι να φροντίζουμε την Billy μας έγραψε χαρακτηριστικά!

Read More

And More