Δέσποινα Βανδή: “Δεν κατάλαβα ότι ο Ντέμης είναι ο άντρας της ζωής μου!”

Ανανεωμένη, αυθόρμητη και ειλικρινής η Δέσποινα Βανδή, άφησε για λίγο τη σκηνή του Fever και τις πρόβες στο The Voice και βρέθηκε στο “Όλα Μπιπ” του Θέμου Αναστασιάδη…
Με το νέο της άλμπουμ “Δε με σταμάτησες” στις αποσκευές της, μιλά για όσους και όσα δεν κατάφεραν να σταματήσουν την ίδια και τα όνειρά της στα 20 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, ανατρέχει στο θρυλικό πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της ζωής της και αποκαλύπτει πότε θέλησε να γίνει… μάνα!
“Δεν κατάλαβα ότι ο Ντέμης είναι ο άντρας της ζωής μου, γιατί δεν έψαχνα τον άντρα της ζωής μου”, λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: “Όταν έγινα 30 κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μάνα και κατάλαβα τότε ότι εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου”…
Όσο για το πρώτο ραντεβού; Η Δέσποινα λέει πως μιλούσαν 3 μήνες στο τηλέφωνο, πριν βγουν μαζί και όταν κανονίστηκε τελικά το ραντεβού, εκείνη τον ρώτησε μήπως… βιάζεται!
Εκτός από τον Ντέμη, όμως, η συζήτηση πήγε και στην παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη. “Με την Ελένη δεν κάναμε ποτέ στενή παρέα. Δεν έχουμε κακή σχέση. Είχε συμβεί μια παρεξήγηση που είχε λυθεί τώρα”.

Δες το video:

Read More

And More