Δέσποινα Καμπούρη: Πρόβα νυφικού με την κόρη της και όσα αποκαλύπτει στο TLIFE για τον γάμο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη που σε λιγότερο από ένα μήνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, στην Κύθνο. Παρανυφάκι φυσικά θα είναι η κόρη τους η Έλενα που θα φοράει παρόμοιο φορεματάκι με το νυφικό της μαμάς της! Το TLIFE τσάκωσε την Πέμπτη, μαμά και κόρη στην πρώτη τους πρόβα, έξω από το ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos.

Πριν λίγες ημέρες η Δέσποινα ξεκίνησε και μια εκπομπή στο web tv του Anτ1, με τίτλο Just Kidding και για την οποία είναι πολύ χαρούμενη! Όπως αποκάλυψε στο TLIFE η ιδέα ήταν δική της. Φυσικά η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μας μίλησε επίσης για τις λεπτομέρειες του γάμου και τα συναισθήματά της λίγο πριν από αυτόν.



Διάβασε όσα αποκάλυψε στο TLIFE…

Σε είδαμε σε μία νέα εκπομπή στο webtv του Αντ1, το netwix με τίτλο Just Kidding. Πώς προέκυψε και τι ακριβώς είναι αυτή εκποπή; “Το concept της εκπομπής ήταν μια δική μου ιδέα, ήταν κάτι που προτείναμε εμείς στον Αντ1 και τους άρεσε πολύ. Κάναμε έναν πιλότο και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Ξέρω σίγουρα ότι θα παίζεται μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Είναι μια εκπομπή που ανακαλύπτει super μαμάδες, οι οποίες δεν είναι διάσημες ή γνωστές στο ευρύ κοινό αλλά καταφέρνουν να κάνουν πολύ όμορφα πράγματα και πολύ ξεχωριστά. Έτσι λοιπόν αναλαμβάνουμε να τις γνωρίσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί ή οι επισκέπτες που μπαίνουν στο web tv για να δουν την εκπομπή. Όπως επίσης και σούπερ παιδιά, που καταφέρνουν κάτι ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό με ταλέντα… Αναδεικνύουμε αυτά τα ταλέντα τους, βρίσκουμε ξεχωριστούς τρόπους για να διασκεδάζουν με τους γονείς τους. Ουσιαστικά το περιεχόμενο αφορά γονείς και την οικογένεια γενικώς…

Το περιεχόμενο μπορεί να είναι κοινωνικού κι ενημερωτικού ενδιαφέροντος… Πάντα πάντως, στόχο έχουμε να αναδείξουμε γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες και που δεν τις ξέρει ο πολύς κόσμος. Και πάντα κοιτάμε να είμαστε πρακτικοί… Να δίνουμε λύσεις στις μαμάδες που μας παρακολουθούν, να μην έχει μόνο θεωρία η εκπομπή… Να δίνουμε λύσεις, να κάνουμε προτάσεις, να είμαστε πάντα στο πλευρό της μαμάς.”

Σε έχουμε δει να ασχολείσαι πολύ με αυτά τα θέματα. Και στο site που είσαι διευθύντρια και στην εκπομπή τώρα… Πριν γεννήσεις την Έλενα είχες το ίδιο ενδιαφέρον; “Όχι πριν γίνω μαμά δεν τα έψαχνα πολύ όλα αυτά αλλά γνωρίζοντας το μεγαλείο της μητρότητας άρχισα να ασχολούμαι πολύ πιο έντονα και πιο συστηματικά με όλο αυτό.”

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προετοιμάζεις και τον γάμο σου… Πώς τα προλαβαίνεις όλα; “Προσπαθώ να τα κάνω και να τα προλαβαίνω όλα! Τις υποχρεώσεις μου στο σπίτι, τις ανάγκες του παιδιού… Τα γυρίσματα για την ακπομπή, την δουλειά μου στο mothersblog, τις προετοιμασίες του γάμου… Ευτυχώς για το τελευταίο κομμάτι έχω εμπιστευτεί κάποιους ανθρώπους που βοηθούν πολύ στην οργάνωση και δεν έχω όλη αυτή την ευθύνη, οπότε εκεί είμαι πιο χαλαρή…”

Συναισθηματικά πώς είναι να προετοιμάζεσαι γι’ αυτή τη μεγάλη μέρα; “Είναι ωραίο πράγμα! Ξέρεις ότι θα υποδεχτείς φίλους σου, θα κάνεις ένα πάρτυ, ότι θα χορέψετε, θα περάσετε καλά… Θα είναι σε ένα μέρος εκτός Αθηνών, σε νησί, οπότε άλλάζει και η διάθεσή σου αμέσως… Έχουμε και οι δύο πολύ καλή διάθεση και το περιμένουμε με ενθουσιασμό!”

Είναι πολύ ξεχωριστό που μέσα σε όλο αυτό βρίσκεται και η κόρη σας, Έλενα. Έχει καταλάβει τι πρόκειται να γίνει; “Όχι, δεν το έχει καταλάβει… Η Έλενα νομίζει ότι θα γίνει ένα πάρτυ γενεθλίων και ανυπομονεί για να δει την τούρτα και να την φάμε! Νομίζει ότι θα σβήσουμε και κεράκια! Είναι πολύ μικρή για να καταλάβει τι γίνεται, το τελετουργικό κομμάτι και όλο αυτό το μυστήριο… Νομίζω όμως ότι θα είναι ένα πολύ καλό και υπάκουο παρανυφάκι!”

Πώς θα περιέγραφες τον γάμο που ετοιμάζεις; “Θα είναι ένας καλοκαιρινός, απλός γαμός. Με το λευκό χρώμα να επικρατεί και να ακολουθεί ένα εξίσου απλό παρτάκι στην θάλασσα!” (διάβασε εδώ όσα μας αποκάλυψε η wedding planner της Δέσποινας)



Ξέρουμε ότι γυμνάζεσαι… Κάνεις κάτι ιδιαίτερο τώρα πριν από τον γάμο;
“Προσπαθώ όλο τον χρόνο να ασκούμαι. Όχι πάντα με επιτυχία, γιατί υπάρχουν και δύσκολες ημέρες που δεν μπορώ να αφιερώνω στο γυμναστήριο πολλές ώρες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αλλά το παλεύω… Με ενδιαφέρει να ασκούμαι, οπότε κάνω ό,τι μπορώ κάθε φορά!”

Έχεις δηλώσει ότι αυτό τον γάμο τον χρωστούσατε με τον Βαγγέλη, στους γονείς σας… Η πρώτη τους αντίδραση όταν το ανακοινώσατε; “Χάρηκαν πολύ και οι τέσσερις, γιατί το περίμεναν και το ήθελαν πολύ. Οπότε ξέρεις… Έγινε η επιθυμία τους πραγματικότητα!”

Για το γαμήλιο ταξίδι τι σκέφτεστε; “Θα μείνουμε λίγες ημέρες στην Κύθνο μετά τον γάμο… Μαζί μας φυσικά θα είναι και η Έλενα. Το γαμήλιο ταξίδι δεν το έχουμε κανονίσει ακόμη γιατί οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές μέσα στο καλοκαίρι, οπότε ίσως γίνει τον Χειμώνα.”

Η Δέσποινα ανέβασε στο Intsagram και την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία από το ατελιέ με τα κουκλάκια της Έλενας

Read More

And More