Δ. Βανδή: Διαψεύδει τα σενάρια για συνεργασία με Πλούταρχο και Ρέμο!

Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή στο talent show του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Ρέμο έκανε πολλούς να φτιάξουν σενάρια για μελλοντική συνύπαρξή τους στην πίστα. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία καθώς είναι πολλά χρόνια φίλοι αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση να τραγουδήσουν μαζί αυτό το καλοκαίρι όπως ακούστηκε.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Πλούταρχο για τον οποίο κυκλοφόρησαν οι ίδιες φήμες. Η Δέσποινα διέψευσε και επίσημα τα δημοσιεύματα αυτά μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook. Η τραγουδίστρια έγραψε:


Μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν σκοπεύει να κάνει κάποια live εμφάνιση στην Αθήνα. Ωστόσο, έχει πολλά σχέδια για το μέλλον, ανάμεσα στα οποία είναι και μια περιοδεία ανά την Ελλάδα, και μάλιστα θα φροντίσει να ανακοινώσει η ίδια σε λίγο καιρό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μέτα την εντυπωσιακή παρουσία της στον ελληνικό τελικό της Eurovision και παράλληλα με την εμφάνισή της στο The Voice, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν της σειράς ρούχων που υπογράφει. Μας έδωσε μία μικρή γεύση ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφισης που έκανε μέσα από τις σελίδες της στα social media.

Εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ότι μέσα από τη φωτογραφιση θα δούμε πολύ έντονα το ελληνικό στοιχείο.

Read More

And More