Φωτογραφηθείτε και κερδίστε δωρεάν τις πασχαλινές σας διακοπές!

O πιο fun διαγωνισμόs για τους fans του Cheapis.gr! Από 2/4-11/4/2012 ο νέος διαγωνισμός: “Φωτογραφηθείτε και κερδίστε δωρεάν τις πασχαλινές σας διακοπές!”

Με κέφι και δημιουργικό τρόπο για αλληλεπίδραση άρχισε από τους fans του cheapis.gr το ψάξιμο διαφημιστικών στάσεων για να ποζάρουν δίπλα από αυτές

με χιουμοριστική διάθεση! Η εκπτωτική ιστοσελίδα cheapis.gr στα πλαίσια της μεγάλης διαφημιστικής του καμπάνιας γέμισε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα με αφίσες σε στάσεις λεωφορείων – με διαφορετικά θέματα – και προ(σ)καλεί τους φίλους και τις φίλες του την ώρα που πηγαίνουν στο γραφείο, στο σπίτι, στο στέκι ή στη βόλτα τους να κάνουν ένα διάλλειμα για φωτογραφικό ενσταντανέ …παρέα!

Χρειάζεται, απλά, μια αστεία φωτογραφική στάση δίπλα σε μια από τις αφίσες του cheapis για να κερδίσει κάποιος τυχερός ή τυχερή, εντελώς δωρεάν τις πασχαλινές διακοπές του!

Σίγουρα, κάπου δίπλα, στη γειτονιά, στο γραφείο ή στο δρόμο θα υπάρχει αφίσα του cheapis.gr!

Χαμογελάστε και δείξτε πόσο χιούμορ έχετε ποστάροντας (από το post) την φωτογραφία που τραβήξατε προφανώς με το κινητό σας στην official page του cheapis, στο facebook. Μετά προσκαλέστε τους φίλους σας να κάνουν like στη φωτογραφία σας! Αυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes με ψηφοφορία θα κερδίσει 3 διανυκτερεύσεις στο υπέροχο Paros Palace, στην Παροικιά της Πάρου!

Κάνε μια στάση σε στάση και κέρδισε με ένα κλικ!

Read More

And More