Οι τυχεροί που κέρδισαν το διεθνές best seller “Στην άκρη του ουράνιου τόξου”

Το LIFE σε συνεργασία με την Odeon γεμίζουν τη βιβλιοθήκη σου! Σου έδωσε την ευκαιρία μέσα από το διαγωνισμό μας να κερδίσεις ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου “Στην άκρη του ουράνιου τόξου” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και στο οποίο είναι βασισμένη η ταινία “Με αγάπη, Ρόζι”.

Οι τυχεροί που κέρδισαν, κάνοντας like στην επίσημη σελίδα του TLIFE στο facebook και στην σελίδα της Odeon και στη συνέχεια να άφησαν με σχόλιο το όνομά τους στην σχετική ανάρτηση για τον διαγωνισμό (στo facebook του TLIFE), είναι οι:

ΨΗΜΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΜΧΙΑΗΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΛΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι τυχεροί θα πρέπει να παραλάβουν τα βιβλία τους από τα γραφεία της Odeon, Λεωφόρος Μεσογείων 275 (μεταξύ 10.00-16.00)

«Είναι μια ιστορία για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται βαθιά και ουσιαστικά, αλλά που οι καταστάσεις συνεχώς τους απομακρύνουν», εξηγεί η διάσημη Ιρλανδή συγγραφέας Σεσίλια Άχερν, στο βιβλίο της οποίας με τίτλο “Στην Άκρη του Ουράνιου Τόξου” είναι βασισμένη η ταινία «Με Αγάπη, Ρόζι».

Και συνεχίζει: «Έγραψα το βιβλίο λίγους μήνες αφότου είχε δημοσιευτεί το προηγούμενό μου, με τίτλο “Υ.Γ. Σ’ Αγαπώ”. Ήμουν μόλις 22 χρονών και δε μπορούσα να σταματήσω να διερωτώμαι, Ποια είμαι; Τι κάνω; Τι θα πρέπει να κάνω στο μέλλον; ».

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Ρόζι (Λίλι Κόλινς – «Θανάσιμα Εργαλεία: Η Πόλη των Οστών») και ο Άλεξ (Σαμ Κλάφλιν – «Αγώνες Πείνας», «Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά») ήταν κολλητοί φίλοι από την ηλικία των πέντε, οπότε μάλλον δεν θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που λέμε “φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον”… Ή μήπως θα μπορούσαν;

Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη, τη ζωή και τις σημαντικές επιλογές που καλούνται να λάβουν, πάντως, αυτοί οι δυο καταφέρνουν να τα κάνουν μαντάρα! Μια αδέξια στροφή στα 18 τους, μια χαμένη ευκαιρία και μια επιπόλαιη απόφαση είναι αρκετά για να επιτρέψουν στη μοίρα τους να αποφασίσει εκ μέρους τους. Έτσι, χωρίς πολλές κουβέντες και με συνοπτικές διαδικασίες, η ζωή – που ούτως ή άλλως περνάει από μπροστά μας όταν εμείς κάνουμε πλάνα – εκσφενδονίζει τους δυο εύθραυστους, αλλά και άξιους της τύχης τους “φίλους”, σε δυο εντελώς διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Όμως, με έναν περίεργο τρόπο, παρά την αδυσώπητη πάροδο του χρόνου και τα εκατοντάδες χιλιόμετρα που παρεμβάλλονται ανάμεσά τους, ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ τους φαντάζει ισχυρός και αδιάσπαστος. Τόσο ισχυρός που δείχνει μάλιστα να αντέχει ακόμη και σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, καταστροφικά ερωτικά μπερδέματα, γάμους, απιστίες και διαζύγια… Θα καταφέρουν άραγε ποτέ να βρουν το δρόμο της ευτυχίας, ο ένας στο πλευρό του άλλου, ή μήπως τελικά θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι πλέον αργά για δάκρυα;

Δες το trailer της ταινίας!

Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου

Read More

And More