Κάρολος και Νταϊάνα σε αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα σε στιγμές που δεν τους είχαμε δει ποτέ. Χαλαροί και ευτυχισμένοι περνούν τον μήνα του μέλιτος στο σκάφος “Britania”. Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ακόμα 20 χρονών και ο Κάρολος είχε το παρατσούκλι “τρελό άλογο”. Πίσω στο 1981, πριν καν δημιουργηθεί η υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το γάμο.

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες τραβηγμένες από τον επίσημο φωτογράφο του “Britania”, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα το χαμόγελο και των δύο και η ευτυχία στο πρόσωπό τους. Ένας μικρός θυησαυρός που ήταν καλά φυλαγμένος για 30 χρόνια στα συρτάρια ενός από τα μέλη του πληρώματος και δόθηκε στη δημοσιότητα για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού προγράμματος του BBC.

Μαζί με τις φωτογραφίες ο 67χρονος Terry Smith ξεδίπλωσε και τις αναμνήσεις του από την ξέγνοιαστη και αθώα εκείνη εποχή. “Η Νταϊάνα ήταν ένα δροσερό κορίτσι, σαν να έχει τελειώσει μόλις το σχολείο”, αναφέρει ο ίδιος για την πριγκίπισσα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι γύρισε σε όλο το σκάφος και χαιρετούσε το πλήρωμα κι ας ήταν πάνω από 100 άτομα. Εκείνη ζήτησε από το μπαρ ποτό κι εκείνος χυμό πορτοκάλι. “Ακόμα έχω τα ποτήρια που ήπιαν”, λέει ο 67χρονος Smith.

Η πριγκίπισσα Νταϊανα ήταν πάντα η γλυκιά γυναίκα που όλοι γνωρίσαμε. Ο Κάρολος ήταν περισσότερο σοβαρός αλλά σίγουρα έμοιαζε ευτυχισμένος. Οι δύο τους παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του πληρώματος.

Όταν το σκάφος έκανε στάσεις και όλοι βουτούσαν στη θάλασσα, η πριγκίπισσα δεν δίσταζε να πέσει κι εκείνη στα νερά μαζί με τους άλλους.

Read More

And More