N. Watts: Ίδια με την πριγκίπισσα Diana για τις ανάγκες της ταινίας!

Την πριγκίπισσα Diana ενσαρκώνει στην νέα της ταινία “Caught in Flight” η Naomi Watts και η ομοιότητά της. από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Η Βρετανίδα ηθοποιός καλείται να παίξει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ρόλους της καριέρας της και έχει ήδη βάλει τα δυνατά της για το τέλειο αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο ερμηνείας, όσο και εμφάνισης.

Εκτός από το διάσημο φιλαριστό κούρεμα της Diana, η Watts έχει υιοθετήσει και τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο η πριγκίπισσα χαμήλωνε τα μάτια, χαιρετούσε τον κόσμο, έσφιγγε τους ώμους, χαμογελούσε, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο η φυσική της ομοιότητα τους.
Μιλώντας για το ρόλο της, η Naomi έχει δηλώσει πριν από λίγο καιρό για τον ρόλο της στην ταινία “είμαι τρομοκρατημένη που θα υποδυθώ την πριγκίπισσα Diana”.

Η ταινία, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013, πραγματεύεται τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας, επικεντρώνεται στην άγνωστη στο ευρύ κοινό σχέση της με τον καρδιοχειρουργό Dr Hasnat Khan, αναφέρεται στον θυελλώδη έρωτα που έζησε με τον Dodi Fayed, ενώ περιλαμβάνει και τον τραγικό θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Δες φωτογραφίες:

(Φωτογραφίες: Splash)

Read More

And More