Ακόμα και οι θεές θέλουν το μακιγιάζ τους! Δες τις διάσημες χωρίς makeup!

Είναι διάσημες, έχουν στην υπηρεσία τους make up artists και hair stylists που βρίσκονται στην υπηρεσία τους ανά πάσα στιγμή. Όμως, υπάρχουν φορές που εκείνοι παίρνουν άδεια και τότε οι διάσημες κυκλοφορούν έξω στους δρόμους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποκαλύπτεται όλη η γυμνή αλήθεια. Κάποιες από αυτές παραμένουν κούκλες, κάποιες όμως εύχονται αυτές οι φωτογραφίες να μην είχαν κυκλοφορήσει ποτέ! Οι διάσημες χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Πώς να δείχνουν άραγε; Καιρός να τις δεις…

Stars του Hollywood χωρίς μακιγιάζ

Η Beyonce έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα που το make up απλώς προσθέτει πόντους στην φυσική ομορφιά της. Βεβαίως, τα μάτια της έχουν μια φυσική καθοδικότητα η οποία εξαφανίζεται με το απαραίτητο eyeliner! Ωστόσο, είναι κούκλα έτσι κι αλλιώς.

H Cheryl Crow είναι το λαμπρό παράδειγμα ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα! Το πρόσωπό της είναι εμφανώς πιο λαμπερό και νεανικό με το μακιγιάζ ενώ οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια έχουν εξαφανιστεί.

Η Christy Turlington στην καθημερινότητά της αποφεύγει το μακιγιάζ και η διαφορά της εμφάνισής της σε σχέση με τις βραδινές της εξόδους είναι εμφανής. Πρόσεξε τα φρύδια της! Ενώ στην αριστερή photo φαίνονται σχεδόν ανύπαρκτα, στην δεξιά έχουν τονιστεί με μολύβι φρυδιών και δείχνουν πλούσια, όπως ακριβώς επιβάλλουν οι τάσεις!

Η Ηelena Cristensen όταν κάνει μακιγιάζ προτιμά να τονίζει τα μάτια της και αφήνει τα χείλη της φωτισμένα με ένα απαλό lip gloss. Όμως, αυτό αρκεί να κάνει την διαφορά. Και ένα ακόμη μυστικό που δεν έχεις σκεφτεί: στην δεξιά φωτογραφία τα μαλλιά της είναι πεσμένα στο πρόσωπο σε αντίθεση με την αριστερή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνονται οι ρυτίδες της γύρω από τα μάτια!

Η γλυκιά ηθοποιός Catherine Heigl είναι εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή με το μακιγιάζ της. Όταν, όμως, αυτό φύγει εμφανίζεται από κάτω μια επιδερμίδα θαμπή και αρκετά κόκκινη. Σίγουρα θα θέλαμε να ξέρουμε τι make up χρησιμοποιεί!

Wow! Η Katy Perry χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το make up και τα χρωματιστά extension θα ήταν μια γυναίκα που δεν θα πρόσεχες ποτέ! Τα φρύδια της είναι κακοσχηματισμένα και μάλιστα φαίνεται ότι έχει την κακιά συνήθεια να πειράζει τα σπυράκια στο πρόσωπό της. Πώς αλλιώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα σημάδια;

Η Kim Kardashian έχει εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο άνω και κάτω μέρος του ματιού. Στην πραγματικότητα, όμως, οι βλεφαρίδες της είναι αρκετά κοντές και ίσιες. Η Kim σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της χωρίς μακιγιάζ!

Κάποιες αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, botox και υαλουρονικό γύρω από τα χείλη είναι η εικόνα που εμφανίζει η Kristie Alley. Με το μακιγιάζ, τα πράγματα δεν βελτιώνονται αφού ο γερασμένος λαιμός της είναι αυτός που προσέχουμε τελικά!

Όλοι αναρωτιόμασταν πώς μπορεί να δείχνει η Lady Gaga κάτω από τους τόνους make up και τις μεταμφιέσεις της. Μέχρι που μας έλυσε την απορία με μια και μοναδική φωτογράφιση χωρίς make up που έκανε για το περιοδικό Bazaar. Bέβαια, κι εκεί το ρετούς έκανε κάποια μικρά θαύματα…

Ουπς! Το Φιλαράκι μας Lisa Kudrow είναι άλλη χωρίς μακιγιάζ. Τόσο άλλη που ούτε που θα την καταλάβαινες αν περπατούσε δίπλα σου! Το πρόσωπό της δείχνει πολύ κουρασμένο και αρκετά γερασμένο. Σίγουρα, το make up που χρησιμοποιεί είναι αντιγηραντικό!

Η Liza Minelli χωρίς μακιγιάζ και με μακιγιάζ! Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που η προσωπικότητα επισκιάζει την εμφάνιση….

Όταν είσαι η Miranda Kerr είσαι κούκλα έτσι κι αλλιώς! Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η επιδερμίδα της είναι λαμπερή, πεντακάθαρη και σφριγηλή. Και παρά το γεγονός ότι είναι νέα μανούλα κάτω από τα μάτια της δεν θα δεις ίχνος από μαύρους κύκλους. Αν μη τι άλλο, προικισμένη!

Η Tori Spelling έχει απαθανατιστεί πολλές φορές χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Την προτιμάμε σαφώς μακιγιαρισμένη. Τα κόκκινα χείλη της δίνουν πόντους glam ενώ το ρουζ και το make up κάνουν το πρόσωπό τους να δείχνει ξεκούραστο.

Η Μaria Menounos είναι πραγματικά μια κούκλα! Το δέρμα της είναι πεντακάθαρο και τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της δεν έχουν ανάγκη από σκιές και ρουζ για να αναδειχθούν.

Βέβαια, η Maria Menounos δεν είναι η μοναδική ελληνίδα που έχει εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ! Για να δεις και τις ελληνίδες που τόλμησαν να φωτογραφηθούν έτσι κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More