Η αναγγελία γάμου του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της. Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν να έχουν ήδη παντρευτεί αλλά ο ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει πως ένα τόσο ευχάριστο γεγονός θα το ανακοίνωνε ο ίδιος.

“Όλα είναι μια χαρά και σίγουρα αν υπάρξει κάτι όμορφο και θετικό πιστεύω ότι θα μιλήσω ο ίδιος, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται κανείς”, είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του στο TLIFE o Δημήτρης.

Κι έτσι έγινε! Σήμερα έδειξε μέσα από την εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” την αναγγελία του γάμου και μίλησε για αυτή την χαρούμενη στιγμή της ζωής του.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και ζουν κάτω από την ίδια στέγη και όπως είναι φυσικό η προετοιμασία του γάμου τους είναι κάτι που κάνουν μαζί. Σήμερα θα ετοιμάσουν, μάλιστα, τα προσκλητήριά τους τα οποία θα είναι χειροποίητα.

Η Αντιγόνη, όπως αποκάλυψε ο σύντροφός της, έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία αναζήτησης νυφικού αφού ο γάμος θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού στην Παλαιά Φώκαια.


Φαίνεται όμως πως δεν έχουν κανένα άγχος και χαίρονται κάθε τους στιγμή μαζί, ενώ πρόσφατα τους είδαμε να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο με τους φίλους τους! Δες εδώ!

Read More

And More