O Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει 25 τατουάζ και δηλώνει: «Αν γινόταν θα γέμιζα το πρόσωπό μου»

Όταν πρωτοείδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Next Top Model, δεν είχε ούτε ένα τατουάζ. Τώρα έχει 25, ενώ το πιο σημαντικό που έχει «χτυπήσει» στο κορμί του είναι το όνομα του παππού του. «Δεν τα έκανα για τη μόδα. Μου αρέσουν πολύ και αν είχα την ευκαιρία να γεμίσω το κορμί μου και το πρόσωπο, θα το έκανα», δηλώνει το μοντέλο σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Ο Δημήτρης γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε σε αγώνες body building στην κατηγορία fitness. «Όταν τελειώσει η καριέρα μου ως μοντέλο, θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το body building στη μεγάλη κατηγορία των 150 κιλών. Αν άκουγες τα χρήματα που βγάζουν, πίστεψέ με, θα το έκανες κι εσύ. Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να το κάνω κάποια στιγμή». Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στο μέλλον να δούμε τον Δημήτρη πρωταθλητή body builder!

Όσον αφορά τη σχέση του με τις πρώην του, εξηγεί πως «στην αρχή υπάρχει μια απόσταση, αλλά μετά διατηρώ μια φιλική σχέση. Δεν κρατάω κακίες. Οι κακίες είναι για να φεύγουν». Στην ερώτηση αν αυτή την περίοδο έχει κάποιο δεσμό, αποφεύγει ευγενικά να απαντήσει. Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που του έχει κάνει μια γυναίκα; «Δεν ήταν ειλικρινής με τα συναισθήματά της, σαν να είχε σκοπό να εκμεταλλευτεί κάτι» απαντά λακωνικά.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More