Ευγενία Δημητροπούλου: Παίζει σε ταινία του Hollywood με την Kirsten Dunst και τον Viggo Mortensen

H γλυκιά Ευγενία Δημητροπούλου που γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά “Το Νησί” πλέει αυτές τις ημέρες σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος η επικείμενη πρεμιέρα της χολιγουντιανής παραγωγής “Τα δύο πρόσωπα του Γενάρη”, στην οποία συμμετείχε και η ίδια. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ εποχής, με πρωταγωνιστές την Kirsten Dunst, τον Viggo Mortensen και τον Osxar Isaac.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’60 και οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται στην Ελλάδα ως τουρίστες. Κάπως έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι μιας συναρπαστικής ταινίας που υπογράφει ο σεναριογράφος του “Drive”, αλλά και ο συγγραφέας της ταινίας “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ”.

Η Ευγενία ανέβασε λοιπόν στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία με έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τον γοητευτικό Oscar Isaac.

/

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο cast της ταινίας συμμετέχει και ο Σωκράτης Αλαφούζος. Λίγο νωρίτερα η Ευγενία είχε ανεβάσει φωτογραφία από το “πάσο” της, ως μέλους της ταινίας την εποχή που γίνονταν τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

/

Το TLIFE σου είχε γράψει για την ταινία αυτή, όταν βρισκόταν ακόμη στη διαδικασία παραγωγής, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και Κρήτη. Δες φωτογραφίες παρακάτω…

/

/

/

/

Δες το trailer της ταινίας εδώ

Read More

And More