Δημητροπούλου – Στάνκογλου: ”Δεν νιώθαμε αμήχανα στις ερωτικές σκηνές στο Νησί”!

Οι πρωταγωνιστές του ”Νησιού”, Γιάννης Στάνκογλου και Ευγενία Δημητροπούλου, ή όπως τους έχουμε συνηθίσει, ο ”Ανδρέας Βανδουλάκης” και η ”σύζυγός του, Άννα”, μιλούν για το ”Νησί”, τα σημερινά κασέ των σίριαλ και την προσωπική τους ζωή!

Η κρίση ίσως να μην τους δώσει ξανά την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια τόσο προσεγμένη παραγωγή

Γιάννης: “Είναι πολύ λυπηρό όταν τελειώνει μια τόσο άρτια -από κάθε άποψη- δουλειά, να ξέρεις ότι μπορεί να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Αλλά δεν θέλω να χάνω την ελπίδα μου. Πιστεύω ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας μπορεί να μας κάνει να στραφούμε και σε άλλες μορφές μυθοπλασίας, όπως είναι τα ελληνικά διηγήματα τα οποία είχαμε αφήσει στην άκρη…”

Ευγενία: ”Σίγουρα είναι στενάχωρο να σκέφτομαι κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να το δω αποκομμένα από ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Το πρόσφατο περιστατικό του άτυχου πατέρα που τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν μια βιντεοκάμερα, με έχει σοκάρει και δείχνει ότι όλη η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό…”

Το αίσθημα την ώρα που γύριζαν ερωτικές σκηνές γυμνοί

Ευγενία: ”Δεν ένιωσα αμήχανα γιατί είχα εμπιστοσύνη στην αισθητική του σκηνοθέτη. Ήμουν τυχερή γιατί οι συγκεκριμένες σκηνές ήταν με τον Γιάννη και τον Αιμίλιο Χειλάκη, που το έχουν ξανακάνει και ξέρουν πώς πρέπει να συμπεριφέρονται ώστε το πλάνο να γράψει καλά στην κάμερα, χωρίς αν χρειάζεται να το επαναλάβεις πολλές φορές. Από την άλλη, και τους δύο τους γνωρίζω πολλά χρόνια. Ειδικά τον Αιμίλιο, που ενώ πολλές τον βλέπουν και τρελαίνονται, εγώ τον αντιμετωπίζω σαν τον μεγάλο μου αδερφό…”

Γιάννης: ”Πιστεύω ότι κάθε ηθοποιός πρέπει να έχει καλή σχέση με το σώμα του, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι εργαλείο της δουλειάς του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό και το έχω κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, αρκεί να συμπληρώνει την ιστορία και να γίνεται με αληθινό τρόπο. Δεν σου κρύβω μάλιστα, ότι κι εγώ ως θεατής, αν δω μια ερωτική σκηνή όπου δεν πρέπει να υπάρχουν εσώρουχα και οι ηθοποιοί τα φοράνε, θα στραβώσω.”

Ο Γιάννης και έρωτας για τη σύζυγό του, ύστερα από τον γάμο
”Παραμένω ερωτευμένος. Όταν μέσα από την καθημερινότητα βλέπεις δίπλα σου και καταλαβαίνεις ότι εξακολουθείς να γουστάρεις τον άλλο, τότε μάλλον παραμένεις ερωτευμένος. Εννοείται ότι όλες οι σχέσεις περνάνε τις κρίσεις τους, αλλά το θέμα είναι να παλεύεις γι’ αυτή, να μην χάνεις την προσωπικότητά σου και να μην κάνεις και τον άλλο να χάνει τη δική του… Το αν είμαι μονογαμικός, αποδεικνύεται…”

Η άποψη της Ευγενίας για τον γάμο
”Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να παντρεύονται και να είναι ευτυχισμένοι, αλλά προς το παρόν δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου αυτό το συναίσθημα. Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που ονειρεύονταν να παντρευτούν κι επειδή έχω φορέσει πολλές φορές νυφικό, δεν έχω την αγωνία να δω πώς θα είμαι ντυμένη νύφη. Για μένα ο γάμος είναι φυσική εξέλιξη της ζωής.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More