H Celine Dion φωτογραφίζεται με τα διδυμάκια της!

Το πιο φυσιολογικό για τη δημοφιλή τραγουδίστρια Celine Dion, τώρα που η οικογένειά της μεγάλωσε με τον ερχομό των διδύμων, θα ήταν να χαλαρώνει σπίτι απολαμβάνοντας την συντροφιά τους και τη μητρότητα! Η ίδια όμως, επέστρεψε σήμερα στο Λας Βέγκας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που την θέλουν να κάνει πρόβες για την τριετή συμμετοχή της στην παράσταση, που θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου στο Caesars Palace.

Μαζί της, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, ήταν και ο τραγουδιστής, σύζυγός της και μάνατζερ, Rene Angelil, ο οποίος εμφανίστηκε με τους δίδυμους γιους τους, Eddy και Nelson, καθώς και ο 9χονος γιος τους, Rene Charles.

Η Celine είχε δηλώσει πριν από ένα μήνα ότι ”αλλάζει τις πάνες των μικρών και τα θηλάζει, κάτι στο οποίο κανένας δεν μπορεί να πάρει τη θέση της”. Και συμπλήρωσε: ”Είναι κουραστικό, αλλά μου δίνει ευχαρίστηση! Σε κάθε περίπτωση όμως, αν είσαι πιεσμένη και στρεσαρισμένη, ο θηλασμός είναι πολύ δύσκολος.”

Η ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της, έκαναν έντονες προσπάθειες για να αποκτήσουν οικογένεια, εκ των οποίων έξι δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά τελικά τα κατάφεραν. Γι’ ακόμα μία φορά όμως, αυτό έγινε με την απώλεια του ενός, αφού η ίδια κυοφορούσε τρίδυμα!

Read More

And More