Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τη συμπλοκή πριν το άγριο φονικό

Στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας των δύο νέων στην Καρδαμύλη, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η αστυνομία μετά από έρευνες συνέλαβε τον έναν εκ των δύο δραστών, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο έτερος 18χρονος δράστης παραδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνοδεία του συνηγόρου του, στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

/

OI 19χρονοι δράστες
Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων ήταν οικονομικά, αφού ένας από τους 18χρονους δράστες είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Σγούρο το ποσό των 800 ευρώ για μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, που όμως δεν πήρε ποτέ.
Το πρόσχημα της συνάντησης ήταν ένα AUDI, που υποτίθεται ότι ο ένας εκ των δραστών ήθελε να παζαρέψει στο Σγούρο, όμως -όπως διαπίστωσε και η Αστυνομία- αυτοκίνητο δεν υπήρχε.
Επιπλέον, ύστερα από αίτημα του ενός 18χρονου που έγινε δεκτό, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι κατά τη συμπλοκή ο Σγούρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έβγαλε σηκωτό από τη θέση του οδηγού.
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας, στο Newsit

Read More

And More