Don Johnson – Melanie Griffith: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια για χάρη της Dakota!

Έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις στα social media και ακόμη πιο εγκάρδιες και στην πραγματική ζωή για χάρη της μοναχοκόρης τους-και πρωταγωνίστριας της ταινίας “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι“, Dakota Johnson.

O 65χρονος ηθοποιός του Miami Vice, Don Johnson και η 57χρονη πρώην σύζυγός του Melanie Griffith έκαναν χθες την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά από 8 χρόνια, μαζί με την τέταρτη σύζυγο του Don, Kelley Phleger, την κόρη της Melanie, Stella Banderas και τον γιο της Αlexander Bauer, στο Διεθνές αεροδρόμιο του Los Angeles, για να αναχωρήσουν μαζί για τη Νέα Υόρκη όπου η κόρη τους Dakota θα κάνει το ντεμπούτο της στο Saturday Night Live.

Η Griffith άρχισε να βγαίνει με τον Don όταν ήταν μόνο 14 ετών. Το ειδύλλιο τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, όταν παντρεύτηκαν το 1976, αν και η σχέση τους μέτραγε μόνο έξι μήνες.

Ωστόσο οι δύο τους άρχισαν να βλέπουν κι άλλους άλλους ανθρώπους με εκέινον να έχει μια σύντομη περιπέτειά με την Barbra Streisand το 1988 και η Melanie το πρώτο παιδί της Αlexander το 1985 με το δεύτερο σύζυγό της Steven Bauer.
Η παλιά φλόγα όμως δεν τους άφησε να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο, και η Melanie επέστρεψε στον Don για να ξαναπαντρευτούν τον Ιούνιο του 1989 και τέσσερις μήνες αργότερα να αποκτήσουν την κόρη τους Dakota.

Χώρισαν τον Μάρτιο του 1994, για να συμφιλιωθούν αργότερα αλλά χώρισαν και πάλι το Μάιο του 1995.
Η Melanie ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Antonio Banderas, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος τότε. Τον Μάιο του 1996 παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί την 18χρονη κόρη τους Stella. Τον Ιούνιο του 2014 η Melanie πήρε διαζύγιο από τον Antonio.

Ο Don παντρεύτηκε την 44χρονη Kelley Phleger τον Απρίλιο του 1999 και έχουν τρία παιδιά μαζί.

Read More

And More