H Ντορέττα Παπαδημητρίου στο TLIFE: Αποκαλύπτει αν θα έστελνε τα παιδιά της σε talent show και μιλά για το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού!

Οικοδέσποινα στο πρώτο ελληνικό talent show τραγουδιού για παιδιά θα είναι φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το TLIFE την συνάντησε στην παρουσίαση του Music School στον πολυχώρο Αθηναΐς, όπου γίνονται τα γυρίσματα και μας μίλησε για όλα.
Αλήθεια, πόσες φορές έχεις συγκινηθεί μέχρι στιγμής στο show;
“Έχω κλάψει πολύ με τα παιδιά στο show. Τα παιδάκια έχουν βελτιωθεί πολύ και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να τα βλέπεις να τραγουδούν και να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα”.

/

Υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, πριν ξεκινήσεις; Είχες άγχος επειδή όλο αυτό το show είχε να κάνει με παιδιά και χρειαζόταν ξεχωριστή μεταχείριση;
“Δεν το φοβήθηκα, γιατί από την αρχή μίλησα με την παραγωγή και όσους συμμετέχουν σε αυτό. Όλοι είναι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με παιδιά και είναι σαν δάσκαλοι για αυτά. Είδα πως το πρόγραμμα φρόντισε να προστατεύσει πολύ τους μικρούς που δήλωσαν συμμετοχή, δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις και τα παιδιά έγιναν γρήγορα μια παρέα. Έτσι δεν αισθάνθηκα καθόλου άγχος ή ανασφάλεια για αυτό που πάμε να κάνουμε”.

/

Εσύ θα άφηνες τα παιδιά σου να συμμετέχουν σε ένα αντίστοιχο talent show;
“Γενικότερα νομίζω ότι οι γονείς οφείλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, να βλέπουμε τις ανάγκες και τα θέλω τους και ειδικά όταν πρόκειται για περιπτώσεις παιδιών που έχουν φυσικό ταλέντο. Όταν το πρόγραμμα είναι προστατευμένο και νιώθω ότι και τα παιδιά μου θα μπουν σε ένα καλό και φιλικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο έχουν μόνο να κερδίσουν πράγματα. Ναι, φυσικά και θα ήθελα να πάνε και να είμαι από κοντά τους για να τα βοηθήσω”.

Πρόσφατα, είπες ότι δεν θα έλεγες όχι και σε ένα ακόμη παιδί. Μήπως το ότι περνάς τόση ώρα με πολλά παιδάκια σε κάνει να σκέφτεσαι και για τρίτο μωρό;
“Όχι, το είχα και από πριν και το ήθελα πριν ξεκινήσει το Music School. Δεν μου αρέσει να αποκλείω κανένα ενδεχόμενο. Έκανα τα δυο παιδάκια μου μικρή και χρονικά τουλάχιστον έχω το περιθώριο για κάτι τέτοιο. Και, ναι, δεν είναι κάτι που το αποκλείω. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα συμβεί άμεσα, αλλά δεν θέλω να πω “όχι δεν θέλω άλλο παιδί” και ότι έχω ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις!”.

/

Read More

And More