Ν. Παπαδημητρίου: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού!

Η 33χρονη ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη, τους δυο γιους της –τον 7χρονο Διονύση και τον 6χρονο Φίλιππο– καθώς και για τα εμπόδια που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό της χώρο.

Η ίδια παραδέχεται όσον αφορά στην τηλεόραση, ότι της έλειψε μια καλή τηλεοπτική δουλειά, αλλά δεν θα έκανε ποτέ τηλεόραση απλώς για να την κάνει, ενώ στη συνέχεια, ανέφερε σχετικά με τα εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της:

”Ήμουν αρκετά τυχερή. Με απογοήτευσαν όμως, κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα δεθεί μαζί τους κι αυτό μου ήταν δύσκολο. Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν τέσσερα τέτοια παραδείγματα, τα οποία με ταρακούνησαν. Ωστόσο, προσπαθώ να μην επηρεάζομαι συναισθηματικά απ’ αυτές τις καταστάσεις.”

Οι καταστάσεις που την κάνουν σκληρή
”Δεν θα με χαρακτήριζα σκληρή. Μόνο για τα παιδιά μου θα μπορούσα να φτάσω στα άκρα. Διαφορετικά ούτε για μένα την ίδια δεν χάνω την ηρεμία μου. Μου αρέσει να λύνω τα προβλήματά μου με χαμηλούς τόνους, δεν μ’ αρέσουν οι ”χοντράδες”.”.

Σχετικά με τον… εαυτό της
”Προσπαθώ να τον μάθω. Γενικά μ’ αρέσει να μελετάω τις κινήσεις και τις σκέψεις μου. Δεν αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.”

Νευρική κρίση
”Κατά καιρούς έχω φτάσει στα όριά μου, αλλά ευτυχώς δεν τα έχω ξεπεράσει. Όοσ μεγαλώνουμε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις, ξεφεύγουμε πιο δύσκολα από τα όριά μας…

Σε μεγαλύτερη ένταση βρίσκομαι όταν δουλεύω και προσπαθώ συγχρόνως να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου. Όταν πρέπει να τα κανονίσω όλα και δεν προλαβαίνω, ιδίως όταν είμαι κουρασμένη, με πιάνει πανικός…

Τα παιδιά θέλουν υπομονή και πρέπει να κάνεις εξάσκηση σ’ αυτή από την πρώτη στιγμή…”

Θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδάκια;
”Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, θα το ήθελα. Έκανα πολύ νέα τα παιδιά μου, οπότε έχω χρόνο να κάνω και ένα τρίτο παιδί, αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More