Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η φιλία τους ολοένα και δυναμώνει!

Η φιλία τους ξεκίνησε μέσα από το Dancing with the stars όπου η μία ήταν συμμετέχουσα και η άλλη παρουσίαζε τα backstage του show. Έκτοτε η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν γίνει αχώριστες. Οι δύο παρουσιάστριες μάλιστα αυτό το καλοκαίρι κάνουν μαζί διακοπές στο νησί των Ανέμων.

Η Ντορέττα περνάει κάθε χρόνο κάποιες μέρες στη Μύκονο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και αυτή τη φορά την ακολούθησε και η Μαίρη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις δύο φίλες σε μία από τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Μαζί τους ήταν και η αδερφή της Ντορέττας, Ελίνα αλλά και ο ένας από τους δύο γιους της. Όλοι μαζί περπατούσαν ευδιάθετοι και κάνοντας πλάκα μεταξύ τους ενώ η Μαιρη χάζεψε και τα τουριστικά μαγαζιά του νησιού και μάλιστα δοκίμασε κάποια ρούχα!

Από το καθημερινό τους πρόγραμμα φυσικά δεν λείπουν και οι εξορμήσεις στην παραλία με την Ντορέττα να κερδίζει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της! Δες εδώ!

Ανάμεσα στις ξεχωριστές στιγμές τους στο κοσμοπολίτικο νησί ήταν και το κοινό μπουγέλωμά τους! Δες εδώ το βίντεο! Κάποιες τις μοιράζονται και οι ίδιες μέσα από τους σελίδες τους στα social media.

Read More

And More