Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει αν θα χορέψει στον τελικό του Dancing with the stars!

«Φέτος ένιωσα πως πέρασε και πιο γρήγορα, γιατί όταν περνάς καλά, ο χρόνος κυλά γρηγορό­τερα», εκμυστηρεύεται η Δούκισσα Νομικού στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι για την δεύτερη χρονιά της στο τιμόνι του Dancing with the stars. Αυτή την Κυριακή θα δούμε και τον μεγάλο τελικό του show που διανύει τον πέμπτο χρόνο του στην ελληνική τηλε­όραση.

Θα τη δούμε να χορεύει στον τελικό; «Όχι, δεν θα χορέψω. Πρωταγω­νιστές στον τελικό πρέπει να είναι οι διαγωνιζόμενοι και μόνο αυτοί. Έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα. Τους έχουμε δει να τα δίνουν όλα, να πει­σμώνουν, να φέρνουν τα πάνω κάτω για να βελτιωθούν, ακόμα και να τραυμα­τίζονται. Τους αξίζουν όλα τα φώτα».

Για τα κορίτσια που έφτασαν στον τελικό, Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπα­δοπούλου και ήταν όντως ανάμεσα στα χο­ρευτικά φαβορί λέει: «Και πέρσι είχε γίνει αυτό, όχι μόνο φέτος, αν και σε αυτό τον κύκλο πολλοί χόρευαν καλά. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό. Η Μορ­φούλα είναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο ταλέντο και στο χορό. Η Ειρήνη, από την άλλη, είναι πολύ δυναμική, εκρηκτική και πεισματάρα, έχει μεγάλη εξέλιξη από το πρώτο live. Έχω περιέργεια να δω πώς θα ψηφίσει ο κόσμος, γιατί το Dancing είναι πολλές φορές ανατρεπτικό».

Παρόλο που το show ήταν θεαματικό, τα νούμερα της τηλεθέασης φέτος έκαναν πιο χαμηλές πτήσεις από άλλες χρονιές. «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν θέλω να τα κρίνω εγώ, αλλά ο σταθμός, που μελετά και όλους τους αστάθμητους παράγοντες που επηρεάζουν την τηλεθέαση. Εγώ πιστεύω πως αυτό που είδαμε τηλεο­πτικά φέτος είναι αρτιότερο από το περ­σινό σε πολλά σημεία. Είμαι περήφανη για το DWTS5».

Οι θεαματικότητες δεν δημιουργούν, όμως, και ένα άγχος στην ομάδα; «Φυσικά, ποτέ δεν επαναπαυό­μαστε. Μπροστά και πίσω από τις κάμε­ρες, όλοι δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα νούμερα πάντα τα κοιτάζουμε. Ακόμα και πολύ καλά να είναι, πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα», εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή

Read More

And More