Δούκισσα Νομικού: Πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Δηλώνει “ερωτευμένη” αλλά δεν αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες για τα προσωπικά της η όμορφη Δούκισσα Νομικού που φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του γιο της Ελένης Κόκκαλη, Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Οι πρώτες φωτογραφίες που μαρτυρούσαν το νέο ειδύλλιο της πόλης ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, μετά από από μια κοινή εμφάνισή τους για προπόνηση σε αθλητικό κέντρο… Οι φήμες φούντωσαν, και παρόλο που κανένας από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους αποκαλύπτουν πως τους βλέπουν να είναι στα καλύτερά τους.

Οι δυο τους μάλιστα, βρίσκονται στην αρχή της τρυφερής σχέσης τους, που πέρασαν μαζί την πρώτη τους Πρωτοχρονιά στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Αν και το ζευγάρι δεν είχε πολλές μέρες στην διάθεσή του, μιας και η παρουσιάστρια έπρεπε να επιστρέψει για το Κυριακάτικο Live του Dancing with the stars, πέρασε υπέροχα.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς απόλαυσαν το show των πυροτεχνημάτων από το roof garden που βρίσκεται στον 23ο όροφο του ξενοδοχείου όπου έμεναν, ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στα τυχερά παιχνίδια!

Τους “πρόδωσαν, όμως τα social media… Πρώτος ο Δημήτρης ανέβασε μια φωτογραφίαστα social media μέσα από την σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου και μια ημέρα μετά η Δούκισσα έβαλε την φωτογραφία με το κέρινο ομοίωμα του Έλβις Πρίσλεϊ μέσα σε ένα αυτοκίνητο εποχής στο Λας Βέγκας.

Read More

And More