Δούκισσα Νομικού: H προετοιμασία για το Dancing, τα τηλεοπτικά της σχέδια και οι βόλτες στη Γλυφάδα!

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και ταυτόχρονα μια παρουσιάστρια με πολλά ταλέντα. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού που δεν διστάζει να “τσαλακώσει” την εικόνα της και να τα δοκιμάσει όλα. Χορός, τραγούδι, υποκριτική, παρουσίαση και δουλειά πίσω από τις κάμερες είναι μερικά από τα οποία έχει ασχοληθεί και τα έχει απολαύσει.
Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι full φέτος (θα παρουσιάσει το δεύτερο Dancing και θα είναι στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και το “Όλα μπιπ”), ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να περνά και λίγο χρόνο κάνοντας τις βόλτες της στα νότια προάστια, κοντά στη γειτονιά της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια του Ant1 βρέθηκε με girly look και γυαλιά ηλίου στη Γλυφάδα, έκανε τη βόλτα της και χάρισε ένα χαμόγελο στους φωτογράφους που την απαθανάτισαν εκεί.

Πιστή στις άνετες ενδυματολογικές επιλογές της, φόρεσε biker boots, πήρε την backpack της, φόρεσε και ένα γκρι σκούφο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ξεκίνησε τη βόλτα της.

Χαλαρή και ξεκούραστη η Δούκισσα περπατούσε κρατώντας στο χέρι το κινητό της – απαραίτητο “αξεσουάρ” σε κάθε της έξοδο- καθώς έπρεπε να ρυθμίσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτές τις μέρες, αφού εμφανίστηκε με τον Σάκη Ρουβά στο The Ace of Hearts Tour αποκαλύπτοντάς μας και τη ροκ πλευρά της, η Δούκισσα ετοιμάζεται για το δεύτερο κύκλο του Dancing with the stars και την εκπομπή με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή.

Α! Και περιμένει πώς και πώς να κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, “Η κόρη του Ρέμπραντ” στην οποία συμμετέχει!

Read More

And More