Δούκισσα Νομικού: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στη Σύρο!

Ένα ξεχωριστό διήμερο στο όμορφο νησί των Κυκλάδων πέρασε η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars βρέθηκε στην αγαπημένη της Σύρο, όπως διάβασες στο ρεπορτάζ του TLIFE, για τις ανάγκες φωτογράφισης για γνωστό οίκο νυφικών.

Την μοναδική Δούκισσα φιλοξένησε στο νησί ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media. Μία γεύση από όσα έγιναν όμως στην φωτογράφιση μας έδωσε κι εκείνη μέσα από το δικό της λογαριασμό στο instagram.

“Δύο υπέροχες μέρες στη Σύρο γεμάτες από το σπάνιο φως των Κυκλάδων! Το ελληνικό φως ! Την ελληνική φιλοξενία!”, έγραψε το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια στο τέλος της δεύτερης ημέρας.

Η φωτογράφιση ξεκίνησε την Τρίτη από το επιβλητικό Δημαρχείο της Σύρου όπου η Δούκισσα δεν στατάτησε να μοιράζει αυτόγραφα και να ποζάρει με τα παιδάκια που έσπευσαν να την χαιρετήσουν. Παρά το τσουχτερό κρύο δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της ενώ ήταν εντυπωσιακή μέσα στα λευκά νυφικά φορέματα.

Την δεύτερη μέρα το location ήταν η πανέμορφη Ποσειδωνία. Μαζί με την Δούκισσα ήταν και η make up artist της, Βάσω Νακοπούλου, ο Χρήστος Μπαϊραμπάς που επιμελήθηκε τα μαλλιά της αλλά και οι στενοί της συνεργάτης ταιρεία management και επικοινωνίας PRogressive, με την οποία συνεργάζεται.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν στην πρώτη μέρα στο νησί!

Read More

And More