Η Δ. Νομικού μιλάει για το DWTS4 και απαντά στις φήμες για νέα σχέση!

Η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Dancing With The Stars 4 μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο θέμα για το νέο της επαγγελματικό βήμα…

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη και αντίδραση όταν σου έγινε η πρόταση;

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν, “ Θεούλη μου, ας μην είναι ψέμα!” Χάρηκα τρομερά. Στην αρχή δεν το έλεγα σε κανέναν. Το είχα πει μόνο στους γονείς μου.”

Τι καινούργιο θα δούμε στο σόου; Ποιο είναι το στίγμα που θέλεις να δώσεις;

Το “Dancing with the stars” είναι το πιο επιτυχημένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση και τα τρία προηγούμενα χρόνια έχει αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στους τηλεθεατές. Το format είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αλλαγές. Ωστόσο, έχουμε 14 ζευγάρια που είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο κιόλας live. Έχω δει αρκετές πρόβες τους και αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό. Σε ό,τι αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να βάλω την προσωπική μου πινελιά.

Νιώθεις έτοιμη να παρουσιάσεις μια τρίωρη live εκπομπή;

Δεν σου κρύβω πως σήμερα η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ναι, νιώθω έτοιμη. Έχω άλλη επιλογή; Σε λίγες ώρες ξεκινάμε.

Θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις; Θα σε δούμε να χορεύεις;

Εγώ θα χορέψω μόνο αν καβαλιέρος μου είναι ο κος Λάτσιος. Σε κάθε σεζόν του Dancing υπάρχουν εκπλήξεις, έτσι θα γίνει και φέτος. Κάντε λίγη υπομονή.

/

Σε ενοχλεί που πολλοί θα σε συγκρίνουν με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Αυτό το κάνουν ήδη, χωρίς να έχει καν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αυτό που μου συμβαίνει είναι τόσο συναρπαστικό και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, ούτε να αποπροσανατολίζομαι. Είμαι τρισευτυχισμένη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέλαβε backstage. Πως είναι η χημεία σας;

Είναι πολύ καλή και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Άλλωστε είναι η πλέον κατάλληλη για αυτόν τον ρόλο αφού είναι η περσινή νικήτρια και κατά συνέπεια γνωρίζει από πρώτο χέρι τα συναισθήματα και τις αγωνίες των διαγωνιζόμενων.

Θα είσαι η κεντρική παρουσιάστρια του “Dancing with the stars 4”, ενώ θα είσαι και στο “ Όλα Τρέλα” με τον Θέμο Αναστασιάδη για δεύτερη χρονιά…

Ναι, βέβαια! Περάσαμε απίθανα πέρσι και χαίρομαι πολύ που θα είμαστε ξανά μαζί. Βέβαια τα πειράγματα έχουν ξεκινήσει ήδη, όπως καταλαβαίνεις!

Αυτή την περίοδο έχεις κάνει focus στη δουλειά σου και έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή;

Προσωπική ζωή δεν είναι μόνο μια σχέση. Έχω προσωπική ζωή, έχω φίλους, η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά.΄Όμως, ναι το “Dancing with the stars” είναι ένα προσωπικό στοίχημα και έχω αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό.

Στη συνέντευξη της ακόμη η Δούκισσα Νομικού διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κριθαριώτη, λέγοντας: “Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα αναπαράγεται αυτή η φήμη χωρίς να με ρωτήσει ποτέ κανένας, είσαι η πρώτη που με ρωτάς. Για να το λήξουμε, λοιπόν, μια και καλή, όχι, δεν ισχύει τίποτε από όσα γράφονται”.

Read More

And More