Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία που αφιέρωσε στους θαυμαστές της και στον Σάκη Ρουβά!

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Δούκισσα Νομικού και είναι αρκετά χαρούμενη. Πριν από λίγο μάλιστα αφιέρωσε μια φωτογραφία στους θαυμαστές της δίχως ίχνος μακιγιάζ, σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια της και γράφοντας: “Αυτή η καρδιά είναι για εσάς και για όλες τις ευχές που μου στέλνετε για τη γιορτή μου! #HappyNameDayToMe ❤️

Στη συνέχεια αφιέρωσε και μία φωτογραφία στον Σάκη Ρουβά που ξεκινά τo εκρηχτικό The Ace of Ηearts Tour το Σάββατο στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Στον Σάκη έγραψε: Αυτή η καρδιά είναι για τον @sakisrouvas και το #theaceofheartstour ! Ο Σάκης της απάντησε και τη ευχήθηκε για την γιορτή της: “Χρόνια πολλά @dutchesss_ emojiσε περιμένω στο #theaceofheartstour ….! Να μας τραγουδήσεις και κάτι…!;-))) ΧΧΧ”

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στη Σύρο και να επέστρεψε, όμως το μυαλό της έχει μείνει εκεί! Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ένα κορίτσι που αγαπά πολύ την φύση και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία! Αφού γύρισε από τις διακοπές της, ανέβασε στο Instagram το παρακάτω λουλούδι και το αφιέρωσε στους θαυμαστές της, ενώ πόσταρε και μια φωτογραφία της από τη Σύρο που είναι στην παραλία επίσης αμακιγιάριστη, με πουλόβερ και κατσαρά μαλλιά που της πηγαίνουν πολύ.

/

Το βράδυ της Τετάρτης πάντως βγήκε με φίλους και ήπιαν τα κοκτέιλ που βλέπεις! Όλα δείχνουν πως η Δούκισσα δεν κρατιέται για το καλοκαίρι!
/

/

Χρόνια πολλά κι από μας Δουκισσάκι!

Read More

And More