Το TLIFE γιορτάζει τα γενέθλιά του με τη Δούκισσα Νομικού!

Δυο μάτια γατίσια. Η αύρα της μυρίζει θάλασσα και παγωτό βανίλια ή φράουλα. Το βλέμμα της έχει ανοιχτό, καθαρό ορίζοντα και το χαμόγελό της τη γοητεία της αλήθειας. Η εικόνα, η ομορφιά, τα χρώματα, τα χαρακτηριστικά σε παραπέμπουν σε κάτι ευάλωτο. Και κάπου εκεί πριν αποφασίσεις, νιώθεις τη δύναμη χωρίς να μπορείς ακριβώς να εντοπίσεις από που έρχεται. Σε διαπερνά και το κορίτσι γίνεται γυναίκα. Κι αν κάνεις ησυχία θα ακούσεις τον ήχο της καρδιάς. Αυτή νομίζω είναι η δύναμή της και το τσαγανό της. Μια καρδιά γεμάτη αγάπη και γενναίες δόσεις ρεαλισμού. Μια αιθέρια ύπαρξη προσγειωμένη. Ένα κορίτσι που δεν άκουγε παραμύθια με πρίγκιπες. Μια Δούκισσα!

Μια επιτυχημένη γυναίκα με πολλά ταλέντα, μια καλλονή. Ένα κορίτσι που γελάει πολύ και δεν μπορεί να αντισταθεί στο παγωτό. Μια instagram lover με 56k followers.

To TLIFE γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του με την Δούκισσα Νομικού και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό! Ποζάρει στον φωτογραφικό μας φακό, μας μιλάει για όλα και μας εύχεται: “Χρόνια σας πολλά! Χαίρομαι πολύ που γιορτάζουμε μαζί τα φετινά σας γενέθλια! Είστε -και εύχομαι να παραμείνετε– αγαπημένη γυναικεία παρέα για πολλά ακόμα χρόνια!”

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη και δες εδώ την φωτογράφιση της Δούκισσας για το TLIFE

Read More

And More