Ναταλία Δραγούμη: Η σχέση με την κόρη της και τα μυστικά για την τέλεια σιλουέτα της!

Πρόσφατα κυκλοφόρησε βιβλίο μαγειρικής, ενώ ετοιμάζεται και για επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό, αυτήν τη φορά από τη θέση της παρουσιάστριας σε εκπομπή μαγειρικής. Η πρωταγωνίστρια από την θεατρική παράσταση “Φόνισσες της Παπαδιαμάντη”, Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο Close up για όλα όσα αγαπά και αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον.
Μιλώντας αρχικά για το βιβλίο “Μαγειρεύοντας με την κόρη μου” είπε: “Πρόκειται για μία ιδέα δική μου που προέκυψε πριν από ένα χρόνο περίπου. Εγώ προσέγγισα τις εκδόσεις “Μίνωας” και χαίρομαι πολύ γιατί ήταν κάτι που βγήκε πολύ χαλαρά και έγινε με τον τρόπο που έπρεπε. Ο στόχος μου επιτεύχθηκε, γιατί το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ προσωπικό, χωρίς ωστόσο να έχω εκθέσει προσωπικές και οικογενειακές στιγμές μου. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις συνταγές που μαγειρεύω στο σπίτι μου για την οικογένειά μου, συνταγές απλές αλλά και περίεργες, υγιεινές ή λιγότερο υγιεινές. Σε κάθε συνταγή υπάρχει και η ιστορία της, ποιος μου την έδωσε, πότε τη μαγείρεψα για πρώτη φορά, οπότε υπάρχουν και αναφορές στη ζωή μου. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο καλοκαιρινό σπίτι μας, στη Ραφήνα, με την κόρη μου, ενώ ήταν ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι ήταν καλοκαίρι και η Κλειώ μπορούσε να συνεχίζει το παιχνίδι της και τα μπάνια της και να συμμετέχει και στις λήψεις”.

Όσον αφορά στα μυστικά της διατροφής της και την τέλεια σιλουέτα της δήλωσε: “Αθλούμαι συστηματικά. Ο αθλητισμός μπορώ να πω ότι είναι η τρίτη αγάπη μου, μετά την οικογένεια και την υποκριτική. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι αθλήτρια. Ήμουν βολεϊμπολίστρια, αλλά αυτήν την εποχή κάνω beach volley δύο φορές την εβδομάδα, δύο φορές zumba και μία φορά pilates. Βέβαια, αυτά όταν δεν έχω γύρισμα.”
Τέλος για την εκπομπή που ετοιμάζει τον Μάιο κάνετε στον Alpha ανέφερε: “H εκπομπή θα λέγεται «Μ.Α.Μ.» (Μυρωδιά Από Μητέρα) και θα βασίζεται σε κείμενα του Δημήτρη Αποστόλου. Θα περιλαμβάνει μαγειρική, αλλά δε θα μοιάζει με τις εκπομπές μαγειρικής που έχουμε δει. Θα φιλοξενώ έναν καλεσμένο κάθε φορά, όχι σε στούντιο, σε φυσικούς χώρους, και θα μιλάμε για τα παιδικά χρόνια του, πάντα με άξονα τις αναμνήσεις του σε σχέση με γεύσεις, μυρωδιές, συνταγές της μαμάς του, ενώ θα υπάρχουν και στοιχεία μυθοπλασίας. Αντίστοιχο κόνσεπτ θα ξεκινήσω και σε μία εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpha”.
Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Read More

And More