Τα 10 πιο τραγικά ντυσίματα της showbiz! Μα τι φόρεσαν;

Είναι διάσημες, βγάζουν αρκετά χρήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και καλό γούστο. Οι stars που θα δεις παρακάτω πρέπει να απολύσουν τις στιλίστριές σου εδώ και τώρα!

Η στιλίστρια της Amber Tamblyn πρέπει να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό! Η Amber είναι πολύ νεαρή και γοητευτική. Αυτό το μακρύ και πολύ κλειστό φόρεμα την μεγαλώνει αρκετά.

Η Chloe Moretz προσπάθησε να συνδυάσει το look της γκέισας με gladiator σανδάλια το οποίο τελικά αποδείχθηκε ένας ατυχής συνδυασμός. Η Chloe είναι μόλις 14 ετών και ντύνεται σαν να είναι 40!

Λέγεται Cherie Martonana και δεν ξέρουμε τι δουλειά ακριβώς κάνει. Αλλά μάλλον η σχεδιάστρια Betsey Johnson την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να μην ξαναφορέσει ρούχο της!

Αν δεν έχετε ξανακούσει το όνομα Isabel Recke μην ανησυχείτε! Ούτε εμείς! Η νεαρή παρακολούθησε πρεμιέρα ταινίας στο Βερολίνο με αυτό το outfit. Και όλοι οι άλλοι κοιτούσαν τα… οπίσθιά της!

Στο Λονδίνο τώρα, στην πρεμιέρα της ταινίας Lauren Drawn αυτή η γυναίκα ονόματι Lauren Pope εμφανίστηκε να φοράει αυτό το φόρεμα που τα έδειχνε όλα!

Όταν είσαι έγκυος τα πολύ στενά ρούχα είναι απαγορευτικά! Γιατί; Για αυτονόητους λόγους. Αν εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ρίξε μια ματιά σε αυτή την φωτογραφία της Hilary Duff.

H Gwyneth Paltrow το παράκανε με το κόψιμο στο φόρεμα και το έντονο print! Too much ο συνδυασμός και των δύο μαζί!

Η Tinsel Korey θυμίζει περισσότερο τούρτα παρά άνθρωπο. Η κουρτίνα…

Η Tamara Eccelstone είναι το πολύ, πολύ πλούσιο κορίτσι του μπαμπά. Όμως, παρά το γεγονός ότι διαθέτει χρήματα δεν κατάφερε να βρει ένα ρούχο με γούστο! Το αποτέλεσμα; Ελαφρώς κιτς!

Τα layers είναι τάση! Όχι, όμως, να το παρακάνουμε κιόλας! Εδώ η νεαρή Peyton List πρέπει να φοράει περίπου πέντε ρούχα το ένα πάνω από το άλλο!

Read More

And More