DWTS 5: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα! Όσα πρέπει να ξέρεις!

Η μεγάλη στιγμή έφθασε και οι εγχώριοι celebrities θα μας χαρίσουν απόψε τον πρώτο τους χορό… Η Δούκισσα Νομικού θα πει την πρώτη “καλησπέρα” της φετινής χρονιάς και θα μας παρουσιάσει όλους όσους θα βρεθούν φέτος στον 5ο χρόνο του Dancing with the stars

Στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν όπως πέρσι οι Γιάννης Λάτσιος, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας και Κάτια Δανδουλάκη, ενώ τις ρακέτες της βαθμολογίας παίρνει στα χέρια του και ο Λάκης Γαβαλάς (new entry στο show).
Ο Λάκης μάλιστα, τράβηξε και ένα video για την πρεμιέρα που δημοσιεύθηκε στο instagram του καναλιού…

Η πολύ αναμενόμενη πρεμιέρα ορίστηκε για απόψε (Κυριακή 26 Οκτωβρίου) και οι υπεύθυνοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν την αυλαία του show… Με την Δούκισσα Νομικού στο ρόλο της οικοδέσποινας και τον Κώστα Μαρτάκη στα backstage!

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και μέρες πρόβα. Έτσι, οι Θάνος Πετρέλης, Τριαντάφυλλος, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θάλεια Προκοπίου, Ελισσάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα θα μας δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες!

Δες Video από τις πρόβες:

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

Θάλεια Προκοπίου

Θάνος Πετρέλης

Μαρία Ηλιάκη

Read More

And More